Search

Photos: Ο Ορφέας Ξάνθης νικητής στο θρακιώτικο ντέρμπι με Αλεξανδρούπολη

Με 2-1 της Αλεξανδρούπολης επικράτησε ο Ορφέας Ξάνθης στο ένα από τα δύο θρακιώτικα ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Στο γήπεδο του ΑΟΞ, αμφότερες οι ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν. Συγκεκριμένα ο Ορφέας πριν από αυτό το παιχνίδι μετρούσε 4 ματς χωρίς νίκη και η Αλεξ/πολη 6.

Η Αλεξανδρούπολη ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση με το σουτ του Ράλλη να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι στο 3′. Ένα λεπτό μετά ο Ιωαννίδης από κοντά δεν θα μπορέσει να σκοράρει με το πλασέ του να αλλάζει πορεία. Στο 9′ ο Τρανόπουλος θα βγει τετ α τετ με τον Γεωργιάδη αλλά εκείνος θα αποκρούσει. Στο 32′ νέα προσπάθεια του Ιωαννίδη, ο Μπόγλου θα μπλοκάρει το σουτ του χωρίς πρόβλημα.

Στο 34′ ο Ιωαννίδης θα κερδίσει πέναλτι αλλά και την αποβολή του Παπάζογλου που θα δει δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους Εβρίτες να μένουν με παίκτη λιγότερο. Η φάση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς της Αλεξανδρούπολης και οδήγησε σε διαμαρτυρίες και στο φινάλε του αγώνα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με την λήξη του αγώνα και ο Αγγέλος Πατσιώρας.

Ο Τορομανίδης θα αναλάβει την εκτέλεση και θα νικήσει τον Μπόγλου για το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο παίκτης του Ορφέα θα δει και αυτός δεύτερη κίτρινη και θα αποβληθεί με την αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται. Το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με σουτ του Τρανόπουλο που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Ξανθιωτών.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει όπως και το πρώτο, δηλαδή με τους φιλοξενούμενους να απειλούν. Ο Καρακασίδης στο 49′ θα βρεθεί φάτσα με την εστία αλλά ο Γεωργιάδης θα του πει «όχι». Στο 53′ ο επιθετικός της Αλεξανδρούπολης δεν θα αστοχήσει, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή.

Η χαρά των Εβριτών δεν κράτησε πολύ και στο 61′ ο αρχηγός του Ορφέα, Λάζαρος Μαυρόπουλος έδωσε τη νίκη στον Ορφέα κάνοντας το 2-1 με τρομερό τελείωμα

Στα τελευταία τους παιχνίδια για το 2022, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 15:00, ο Ορφέας Ξάνθης παίζει με τον Βύρωνα στην Καβάλα και η Αλεξανδρούπολη υποδέχεται τον Πανδραμαϊκό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Χάψας με βοηθους τους Βακουφτσή και Χολάνη όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Γεωργιάδης, Τζαμπάζ, Καλαϊτζόπουλος, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Τσάκαλος, Κουκουρίγκος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης.

Αλεξανδρούπολη (Καρατίδης): Μπόγλου, Τσιτσεκίδης, Παπάζογλου, Παπαγεωργίου, Πουλουκτσής, Μουρατίδης, Ευθυμιάδης, Ράλλης, Τρανόπουλος, Πατσιώρας Κ., Καρακασίδης.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it