Search

Με πρωταγωνιστές και σκόρερ Βάσκο και Χαλίλ Ιμπράμ κέρδισε τον Άρη Αβάτου ο Πανθρακικός!

Νέα εντός έδρας νίκη σημείωσε ο Πανθρακικός που με πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Χρήστο Βάσκο και Τανζού Χαλίλ Ιμπράμ που συνεργάστηκαν άψογα στα δύο τέρματα της ομάδας του οδήγησαν τους “πράσινους” στη νίκη με 2-0 επί του Άρη Αβάτου.

http://

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 8′ απείλησε όμως την κεφαλιά του Σιδηρόπουλου μπλόκαρε σταθερά ο Καρά Ισμαήλ, με την απάντηση του Άρη να έρχεται στο 15′ όμως η προσπάθεια του Θεοδωρόπουλου δεν βρήκε στόχο.

Μέχρι το ημίωρο το ματς ήταν ισορροπημένο με ελάχιστες στιγμές στις δύο εστίες, με τον Πανθρακικό να έχει την κατοχή όμως να δυσκολεύεται στην δημιουργία ενώ ο Άρης είχε και ένα καλό μακρινό σουτ του Τενεκέ στο 31′ που δεν βρήκε στόχο.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Όλα αυτά μέχρι το 35′ όταν μετά από ωραία ασίστ του Βάσκου ο ξανθιώτης μεσοπιθετικός του Πανθρακικού, Τανζού Χαλίλ Ιμπράμ βγήκε απέναντι στον κίπερ του Άρη και με πλασέ τον κέρδισε για το 1-0.

Στο 39′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Τανζού να βρίσκει ωραία τον Χρήστο Βάσκο που με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο – που ήταν και το σκορ ημιχρόνου καθώς δεν βρήκαν στόχο τα σουτ του Ψεμματά για τους φιλοξενούμενους και του Γιαννακιτσίδη για τους “πράσινους”

Στην επανάληψη ο Πανθρακικός μπήκε ξανά δυνατά με την βολίδα του Γιώργου Γκουτσίδη στο 46′ να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι των “κιτρινόμαυρων”. Απο εκεί και πέρα πέρα από ένα φάουλ του Ντίνα που δεν βρήκε στόχο το ματς ήταν αρκετά χαμηλό σε ρυθμό χωρίς ιδιαίτερα σημαντικές στιγμές με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους.

Πολύ σημαντική νίκη για τον Πανθρακικό που έφτασε τους 15 βαθμούς(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία) και την Τετάρτη αποχαιρετά το 2022 με δύσκολη εκτός έδρας μάχη με την Δόξα στην Δράμα. Ήττα…εντός προγράμματος για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που παρά τις σημαντικές απουσίες στάθηκε ανταγωνιστική με άπαντες στον σύλλογο να έχουν ήδη στο μυαλό τους στο σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Θερμαϊκό Θέρμης στην Φελώνη.

Την αναμέτρηση της Κομοτηνής διεύθυνε ο Ανάργυρος Κατσίνης με βοηθούς τους Δεδονάκη και Ζαχαριά όλοι τους της ΕΠΣ Καβάλας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Ν. Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Καλογρανάς, Αρετάς(46′ Κωσταρέλης), Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Χακάν Βελή(46′ Γκουτσίδης), Γιαννακιτσίδης(46′ Ντίνας), Σμάλης, Βάσκος(66′ Φουρλατάρας), Αντωνιάδης, Χαλίλ Ιμπράμ Τ.(77′ Παχούμης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου, Ψεμματάς(55′ Τσάπαρης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης(79′ Παπαχρήστου), Αναστασιάδης, Θεοδωρόπουλος(79′ Αναγνωστόπουλος), Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας(66′ Αγροκώστας Δ.)

Share it