Search

Photos: Τίμησε την μνήμη του Σάκη Ψωμά η Ασπίδα Ξάνθης! Η ανταπόδοση του Ραιδεστού και η νίκη τριάδας

Επ’ ευκαιρία του αγώνα ΑΠΟΞ Ραιδεστός με την Ασπίδα Ξάνθης Β’ οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου μέσω του προπονητή της ομάδας Νίκου Χατζηπαρασκευά τίμησαν την μνήμη του αείμνηστου βετεράνου του ΑΟΞ αλλά και της Ασπίδας, Σάκη Ψωμά.

Έτσι πριν την έναρξη του αγώνα ο Νίκος Χατζηπαρασκευάς έδωσε στον αρχηγό του ΑΠΟΞ Ραιδεστού, και υιό του Σάκη Ψωμά, Μαρίνο Ψωμά μια φανέλα με το νούμερο 8 οπού πέρα από το επίθετο αναγράφεται και το εξής “Ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στον αθλητισμό της πόλης μας”.

Με τον Μαρίνο Ψωμά να ανταποδίδει με τιμητική πλακέτα στην ομάδα της Ασπίδας για αυτή την τιμή, στην οποία πλακέτα αναγράφεται η ημερομηνία έκδοσης του δελτίου του αείμνηστου Σάκη Ψωμά στην Ασπίδα Ξάνθης με αριθμό δελτίου 3100 και ημερομηνία 08/10/1958.

Στα του αγώνα η ομάδα του ΑΠΟΞ Ραιδεστού με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρίνο Ψωμά που σημείωσε χατ τρικ κατάφερε να κερδίσει με 4-2 σε ένα πολύ ωραίο και χορταστικό ματς. Μόλις στο 5′ η Ασπίδα κέρδισε πέναλτι με το νεαρό Καμίλη που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του να ανοίγει το σκορ, στο 18′ ο Τζίντης ισοφάρισε σε 1-1 με την ολική ανατροπή να έρχεται στο 22′ με ένα τρομερό τέρμα του Ψωμά από τα 35μετρα. Στο 40′ ο νεαρός Καμίλης σκόραρε ξανά για το 2-2 που ήταν το σκορ ημιχρόνου, με τον Μαρίνο Ψωμά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 62′ και στο 79′ διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 4-2 που φέρνει τον ΑΠΟΞ Ραιδεστού στην 3η θέση φτάνοντας τους 9 βαθμούς

Την αναμέτρηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα διεύθυνε ο Άγγελος Τσίκας με βοηθούς τους Νίκο Ταρινίδη και Ευάγγελο Δρεμσίζη.

ΑΠΟΞ ΡΑΙΔΕΤΟΣ: Δαβιτίδης, Κοκκινίδης, Τσετινές, Μιχαηλίδης, Χαραλάμπους, Δανιήλ, Αναστασιάδης, Ψωμάς, Δάφνος(79′ Στάμου), Φωτόπουλος(58′ Γραμματίκογλου), Τζίντης

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ Β’: Πολυτίδης, Καρτάς(83′ Πλευρίδης), Χαϊτίδης(71′ Ζέρβας), Τεϊμουρίδης, Ταβουλτσίδης, Κρυστάλλης, Κωνσταντινίδης(46′ Μαλαδένης Ρ.), Κιοσέ(55′ Μέτσιος), Καμίλης, Βαγιανός, Δαγκλής(46′ Δουλκίδης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it