Search

Photos: Με δύο τρομερά γκολ από εκτελέσεις φάουλ κρίθηκε το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Θαλασσιά!

Χωρίς νικητής έληξε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Απόλλωνα Ξάνθης και της Αναγέννησης Θαλασσιάς με το 1-1 να έρχεται μετά από δύο εντυπωσιακές εκτελέσεις φάουλ.

Η ομάδα του Απόλλωνα μπήκε πιο δυνατά στο ματς απείλησε με τον Χρήστο Μαρκοσιάν και στο 28′ άγγιξε το γκολ όμως στο σουτ του Κατσιλίδη παρεμβλήθηκε ο Λαρίσης με την μπάλα να περνά δίπλα από την εστία της Θαλασσιάς, Η απάντηση από πλευράς Αναγέννησης ήρθε στο 45′ με το σουτ του Ραφαήλ Λιαπάκη να μπλοκάρει σταθερά ο Φιλτανίδης.

Το…μήνυμα από τον Γιάννη Σελβίδη εστάλη στο 50′ με τρομερή εκτέλεση φάουλ που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπαξεβανίδης, και τρία λεπτά αργότερα η οβίδα του σε νέο χτύπημα φάουλ κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Η απάντηση από πλευράς Αναγέννησης δεν άργησε όμως το πλασέ του Καζάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, η πίεση της ομάδας της Θαλασσιάς απέδωσε καρπούς στο 83′ με τον πλέον απρόσμενο τρόπο καθώς κανείς δεν περίμενε το γκολ να έρθει από εκτέλεση φάουλ πίσω από τον χώρο του κέντρου(!). Κι όμως έτσι ήρθε όταν η εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Γκριγκοριάν αιφνιδίασε τον Φιλτανίδη που ξεγελάστηκε και από την κίνηση του Κουτίνη προς την μπάλα χωρίς  να την βρει με αυτή να καταλήγει στα δίχτυα του Απόλλωνα για το 1-1.

Ο Γκριγκοριάν που δεν πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του που άλλωστε αναδείχτηκε από αυτήν, θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα του σε ολική ανατροπή με την εκτέλεση φάουλ του στο 86′ λίγο έξω από την περιοχή να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Φιλτανίδης

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλωνας έφτασε στους 19 βαθμούς και ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση μαζί με τους Γενισέα και Δροσερό, ενώ η Αναγέννηση έφτασε τους 16 βαθμούς μια θέση κάτω(δείτε την βαθμολογία). Το τελευταίο ματς που θα δώσουν οι δυο ομάδες για το 2022 θα είναι για την Α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με την Αναγέννηση να φιλοξενεί στην Θαλασσιά την Ελπίδα Γενισέας ενώ ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΞ(Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα)

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Αχιλλέα Τόσκα και Άγγελο Κοτινούδη

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Αθ. Πέτσιος): Φιλτανίδης, Καφφετζής, Καλλίδης(68′ Ντζομιάδης), Αραβίδης, Σελβίδης, Μπαργκάν, Κυριαζίδης(84′ Αβραμίδης), Περτσανίδης(68′ Μπαζοίδης), Μαρκοσιάν Β., Κατσιλίδης, Μαρκοσιάν Χρ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Απ. Κουτρουλός): Μπαξεβανίδης, Σταύρου, Λαρίσης(66′ Κοτζακελίνης Α.), Κουτίνης, Μουζαφέρογλου, Λιαπάκης Δ.(46′ Καζάκης), Γκριγκοριάν, Τουργαίδης Κ., Μιχαηλίδης(88′ Καδή), Λιαπάκης Ρ., Κούπας(66′ Μπουτζικούδης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it