Search

“Τετράστερος” Άρης Αβάτου πέρασε σαν… σίφουνας από το Ορφάνι στο πρώτο διπλό της χρονιάς και 3η σερί νίκη!

Την 3η διαδοχική του νίκη και πρώτη μακριά από την έδρα του πέτυχε ο Άρης Αβάτου που νίκη με 4-0 τον Μέγα Αλέξανδρο στο Ορφάνι και κατάφερε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα(δείτε ΕΔΩ)

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μετά τις μεγάλες νίκες επί των Δόξα Δράμας και Νέστου ήθελε να δώσει συνέχεια στις νίκες και το έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά οπού μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 7′ ο Θανάσης Γκαρνέτας με σουτ εντός περιοχής κατάφερε να βάλει μπροστά την ομάδα του.

Και στο 19′ ο Γιώργος Ψεμματάς με μια σέντρα- σουτ και αφού η μπάλα έσκασε στο έδαφος και άλλαξε τροχιά για να καταλήξει στα δίχτυα έγινε το 0-2 για τους “κιτρινόμαυρους”, που μάλιστα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ όμως η προσπάθεια του Αναστασιάδη δεν βρήκε στόχο.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο η ομάδα του Αβάτου, παρότι αγωνίστηκε χωρίς καθαρό 9αρι, κατάφερε από νωρίς να βρει δίχτυα και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 όταν στο 57′ μετά από σέντρα του Γκαρνέτα ο Κλέαρχος Κοντογιαννίδης με ωραία κεφαλιά νίκη τον Παπαβασιλείου.

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Με το τελικό σκορ να γράφει στο 65′ με κεφαλιά ο Παναγιωτίδης μετά από σέντρα του Αναστασιάδη. Μάλιστα οι ξανθιώτες έφτασαν κοντά και σε πέμπτο γκολ όμως η προσπάθεια του Δημήτρη Αγροκώστα σταμάτησε στον Παπαβασιλείου

Με ανεβασμένη ψυχολογία ετοιμάζεται για δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Άρης Αβάτου που το Σάββατο(17/12) θα παίξει στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό ενώ στο τελευταίο ματς του 2022 θα υποδεχτεί την Τετάρτη(21/12) τον Θερμαϊκό Θέρμης. “Γολγοθά” έχει μπροστά του ο Μάκης Κατσαβάκης στο Ορφάνι που το Σάββατο θα υποδεχτεί την Δόξα Δράμας στο τελευταίο της ματς για το 2022 καθώς έχει ρεπό στην εμβόλιμη και “τρέξει” την ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Γιώργο-Ιάκωβο Διονίδη και Ευάγγελο Σοφτά όλοι τους της ΕΠΣ Θράκης

Μ. ΑΛ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ(Μ. Κατσαβάκης): Παπαβασιλείου, Μπουλούκμπασι, Σούλτσε, Μάρκο, Καρσλίδης, Χατζηκυριάκου, Ντουσάι, Παπαδόπουλος Κ., Λαμάι

http://

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Καρά Ισμάηλ, Χασάνογλου, Ψεμματάς(65′ Τσάπαρης), Τενεκές, Λεωντσάκος(80′ Αγροκώστας Γ.), Βασιλάκης, Παναγιωτίδης(70′ Αναγνωστόπουλος), Αναστασιάδης, Θεοδωρόπουλος(65′ Αγροκώστας Δ.), Κοντογιαννίδης, Γκαρνέτας(70′ Καραμανίδης)

Share it