Search

Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες για τον Πανθρακικό με ανατρεπτικό τρίποντο κόντρα στην Καβάλα!

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες και στις πρώτες θέσεις ο Πανθρακικός που αν και βρέθηκε να χάνει κατάφερε να κερδίσει με 3-2 την Καβάλα στο ΔΑΚ κα πλέον βρίσκεται ξανά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας(δείτε ΕΔΩ)

Η ομάδα της Καβάλας που δεν είχε τον προπονητή της μαζί, καθώς ο Γιώργος Αγγελίδης απουσίαζε από τον πάγκο καθώς διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19, μπήκε στο ματς πολύ δυνατά και μόλις στο 7′ αιφνιδίασε τους “πράσινους” με τον Σαλπιγγίδη να ανοίγει το σκορ για τους “αργοναύτες”, ενώ ο ίδιος απείλησε και στο 25′ με το πλασέ του να μην βρίσκει στόχο. Στο 41′ ήρθε η απάντηση του Πανθρακικού με το σουτ του Τανζού Χαλίλ Ιμπράμ να αποκρούσει ο Βασιλόπουλος πάνω στην γραμμή και δύο λεπτά αργότερα οι “πράσινοι” τελείωσαν ιδανικά το πρώτο μέρος με τον Αντωνιάδη με δυνατό σουτ που χτύπησε και σε αμυνόμενο να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Στην επανάληψη οι “πράσινοι” μπήκαν πιο δυνατά και στο 55′ έκαναν την ολική ανατροπή με τον Βάσκο να σκοράρει για το 2-1. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε μέχρι και το 85′ όταν ο Χρήστος Βάσκος σκόραρε εκ νέου για το 3-1 βάζοντας γερές βάσεις για να επιστρέψει στις νίκες ο Πανθρακικός. Ωστόσο τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά καθώς οι “αργοναύτες” μείωσαν με τον Σαλπιγγίδη στο 87′ και στο 90′ είχαν μεγάλη ευκαιρία όμως το σουτ του Ρουμπιέ σταμάτησε στο δοκάρι του Κασκαντάμη με το 3-2 να μένει μέχρι τέλους

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τζίκας με βοηθούς τους Κατσαντούρα και Κολιπέτρος όλοι τους της ΕΠΣ Μακεδονίας

Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια στους “πράσινους” που πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Άρη Αβάτου στο ΔΑΚ το Σάββατο(17/12) και με την Δόξα στην Δράμα την Τετάρτη(21/12). Στα δύο τελευταία ματς η Καβάλα θα παίξει με Θερμαϊκό Θέρμης στην Καβάλα(17/12) και Καμπανιακό στην Χαλάστρα(21/12)

Πανθρακικός(Ν.Μπαχαρίδης): Κασκαντάμης, Μπαϊκαρά(24′ λ.τρ. Αρετάς), Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Αντωνιάδης(64′ Κουτζίδης), Χακάν, Σαπνάρας, Σμάλης, Γιαννακιτσίδης(79′ Κωσταρέλης), Τανζού, Βάσκος

Share it