Search

Ήττα από Καμπανιακό πάρα την πολύ καλή εμφάνιση για τον ελλιπή Ορφέα στην Χαλάστρα

Αν και πραγματοποίησε μια από τις πλέον μια από τις καλύτερες και πιο πειστικές του εμφανίσεις ο Ορφέας Ξάνθης δεν απέφυγε την ήττα στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό να βρίσκει γκολ στην αρχή και το τέλος του αγώνα φτάνοντας στο 2-0 που τον εδραιώνει στην κορυφή της βαθμολογίας(δείτε ΕΔΩ)

Ο Καμπανιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Ιγνατίδη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 9′.

Η ομάδα της Ξάνθης μετά το πρώτο τέταρτο ισορρόπησε πλήρως τον αγώνα και πίεσε ψηλά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας πολύ καλές στιγμές με ένα σουτ του Ιωαννίδη και μια κεφαλιά του Κουκουρίγκου που πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Ενώ στο 30′ οι ξανθιώτες διαμαρτυρήθηκαν για κόκκινη σε αμυντικό του Καμπανιακού που έσπρωξε τον Πασχαλάκη σε προσπάθεια αντεπίθεσης του Ορφέα και ενώ ήταν τελευταίος παίκτης, όμως ο ρέφερι του αγώνα δεν υπέδειξε τίποτα.

Και στο δεύτερο η ομάδα του Ορφέα συνέχισε να βγάζει επιθετική διάθεση μπροστά απείλησε ξανά με τον Ιωαννίδη όμως η πολύ ποιοτική ομάδα της Χαλάστρας έδειχνε να έχει έλεγχο του αγώνα και στο 92′ ο Σαρβανίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος έξω απο την περιοχή του Ορφέα και με κλέψιμο και ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Εντυπωσιακός ο Καμπανιακός έφτασε τους 13 βαθμούς σε 5 ματς και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανδραμαϊκό στην Δράμα. Ο Ορφέας έμεινε στους έξι βαθμούς και στα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν με Αγροτικό Αστέρα και Αλεξανδρούπολη θα ψάξει για την αντίδραση και την επιστροφή στις νίκες μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες.

Την αναμέτρηση διεύθυνε η Αναστασία Μυλοπούλου  με βοηθούς τους Δεδονάκη και Ζαχαριά  της ΕΠΣ Καβάλας

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Ηλ. Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Γιαννόπουλος, Βοσκοπούλος, Μαγκούτης, Ξανθόπουλος, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Προσκυνητόπουλος, Καθάριος Ν., Μανιός

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπ. Χατζημεστής): Γιουργούσης, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Ιωαννίδης, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος(69′ Αλαγκιοζίδης), Τορομανίδης, Πασχαλάκης

Share it