Search

Συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη η Αλεξανδρούπολη που ηττήθηκε και από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Την τέταρτη της ήττα σε πέντε ματς στη Γ’ Εθνική γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC που ηττήθηκε 3-0 εντός έδρας από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου η εβρίτικη ομάδα υποδέχθηκε αυτή του νομού Σερρών με σκοπό την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν έγινε. Μέχρι το 30′ η Αλεξ/πολη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά από το χρονικό σημείο αυτό κατά το οποίο ήρθε και το πρώτο γκολ, δεν μπόρεσε να επιστρέψει ποτέ στο παιχνίδι.

Στο 10′ θα χαθεί η πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς όταν μετά από ολιγωρία στην άμυνα ένα σουτ από κοντινή απόσταση έφυγε άουτ. Στο 30′ μετά από ανατροπή του Κεσουδάκη ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκέκας για το 0-1. Στο 45′ ο ίδιος παίκτης θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, σε γκολ που έχει ευθύνη ο Κεσουδάκης καθώς άργησε να βγει από την εστία του στο τετ α τετ.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο προπονητής των γηπεδούχων Νίκος Ουσταμπασίδης πέρασε Μωραΐτη, Μουρατίδη και Μαλτέζο στο ματς σε μία προσπάθεια να αλλάξει τη ροή του. Η Αλεξανδρούπολη όμως δεν κατάφερε να γίνει απειλητική. Από την άλλη ο Καραμπατάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 47′. Στο 68′ ο Γκέκας θα σημειώσει χατ τρικ. Ο Παπαδόπουλος θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα βρει το δοκάρι, στην συνέχεια το σώμα του Κεσουδάκη και θα φτάσει στον επιθετικό του Απόλλωνα που έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του. Στο 80′ οι Θρακιώτες θα απειλήσουν με τον Γκαϊδατζή να σουτάρει και τον Νομικό να μπλοκάρει.

Διαιτητής: Δρακίδης  – Βοηθοί: Εμίν Κεχαγιά, Σπάρταλης (Ξάνθης)

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC (Νίκος Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Παπαγεωργίου (46′ Μαλτέζος), Τσιεγγελίδης (46′ Μωραΐτης), Λίτσιος, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Κ., Ευθυμιάδης (46′ Μουρατίδης), Αμπραχαμιάν, Γκαϊδατζής, Παπάζογλου, Καρακασίδης (70′ Ράλλης).

Απόλλων Παραλιμνίου (Νίκος Καραμπετάκης): Νομικός Γ., Τσομαχασβίλι, Γάκης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης (73′ Ζιάκας), Καραμπατάκης Ν. (86′ Μπόμπορας), Γκέκας (86′ Νομικός Ι.), Πέτρου (73′ Καρατλίδης), Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια.

Share it