Search

Το 6 στα 6 έκανε ο Εθνικός που πέρασε και από την Λάρισα

Το αήττητο σερί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται. Η ομάδα του Έβρου επικράτησε 3-1 σετ της ΕΑ Λαρίσης κάνοντας το 6 στα 6 στην Α2.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να πηγαίνουν πόντο-πόντο, ωστόσο ο Εθνικός με τα καθοριστικά μπλοκ του Μπουφίδη και τα ψύχραιμα σέρβις των Κεσκίνη και Δημητριάδη, επέβαλλε το ρυθμό του και διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του σετ, απόσταση ασφαλείας, νικώντας 14-25.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι θέλησαν να πιέσουν αμυντικά και πήραν πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ (8-7), ωστόσο τα μονά μπλοκ του Ανδρέαδη και η ψυχραιμία των παικτών του Γιώργου Ανδραβίζου δεν άφησαν περιθόριο στην ΕΑΛ και το 0-2 ήρθε έστω και αγχωτικά.

Το τρίτο σετ, ανήκε στην ομάδα της Λάρισας, η οποία με αλάνθαστη άμυνα και σέρβις, εκμεταλλέυτηκε τα λάθη και τον εκνευρισμό των παικτών του Εθνικού και κυριάρχησε. Η είσοδος του Καραπιπέρη βοήθησε αισθητά, ωστόσο η διαφορά πόντων (21-14) και η κόκκινη κάρτα του Δημητριάδη, επηρέασαν τους Εβρίτες και έχασαν το σετ 25-18.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο τέταρτο σετ με στόχο την ισοφάριση, πιέζοντας τον Εθνικό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν και πάλι πόντο-πόντο. Οι καθοριστικές άμυνες του Καψαλιάρη, οι ψύχραιμες επιθέσεις του Ανδρέαδη και η μεγάλη εμπειρία σε κρίσιμες επιθέσεις του Καβαρατζή, έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε κάποια λάθη σε σέρβις και μπλοκ να μη στοιχήσουν στον Εθνικό. Το τέταρτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο καθαρό μυαλό, που ήταν με το μέρος της ομάδας του Εθνικού, με τη νίκη να έρχεται στο 25-27.

Τα σετ: 14-25, 23-25, 25-18, 25-27

Εθνικός Αλεξ/πολης (Γ. Ανδραβίζος): Δημητριάδης, Ανδρεάδης, Καβαρατζής, Καψαλιάρης, Κωνσταντινίδης (L), Μπουφίδης, Κεσκίνης (Καραπιπέρης, Μπατίλης, Σαλαμπάσης, Γκοτσίδης, Κοντοστάθης).

Share it