Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την σέντρα της 6ης στροφής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται η δράση στην Α’ κατηγορία της  ΕΠΣ Ξάνθης με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλωνα να ξεχωρίζει. Σε μια σεζόν που το SportsAddict επαναφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:00.

Όπως προαναφέραμε το ματς της αγωνιστικής θα γίνει στο γήπεδο του Πετεινού, με τον Άρη που επιστρέφει στο “σπίτι” του να υποδέχεται τον Απόλλωνα Ξάνθης που προέρχεται από ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί(δείτε ΕΔΩ) στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν έχοντας μόνο νίκες. Ματς υψηλών απαιτήσεων έχει και η τρίτη της βαθμολογίας Αναγέννηση Θαλασσιάς που βρίσκεται σε καλή φόρμα και δοκιμάζεται στην έδρα του μαχητικού και πάντα ανταγωνιστικού στην έδρα του ΑΠΟΞ.

Η έτερη τρίτη της βαθμολογίας Ελπίδα υποδέχεται στην Γενισέα τον Απόλλωνα Διομήδειας, με την Ελπίδα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από σημαντικές νίκες με Δρόσερο και Κουτσό και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του για να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από την κορυφή και να πλησιάσει σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι κορυφής. Από δύο διαδοχικές νίκες προέρχεται και η Ασπίδα Ξάνθης που δοκιμάζεται στα Πηγάδια κόντρα στην συνονόματη Ασπίδα, σε ματς που αναμένεται αρκετά δυνατό για το νεανικό σύνολο του Νίκου Χατζηπαρασκευά απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα και πάντα άκρως ανταγωνιστική ειδικά στην έδρα της.

Στον Ζυγό ο Ηρακλής με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επιστροφή στις νίκες υποδέχεται τον Ερμή Μάνδρας που μπορεί να μην έχει πάρει βαθμό όμως έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο στα τελευταία ματς. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή με μια πολύ σημαντική αναμέτρηση στην Φελώνη, εκεί οπού η Βιστωνίδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και υποδέχεται τον Παύλο Μελά Κουτσού που θα παρουσιαστεί αλλαγμένος μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία(δείτε ΕΔΩ).

Την μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας σας προσφέρουν οι:

Αναλυτικά:

Σάββατο 26/11, 15:00 LIVE SA

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Απόλλων Ξάνθης   (Ουζουνίδης, Εμίν Κεχαγιά, Πασχαλίδης)

Γήπεδο Αμοιρίδειο: ΑΠΟΞ – Αναγέννηση Θαλασσιάς   (Γιαπουτζής, Τόσκας, Ασικίδης)

Γήπεδο Γενισέας: Ελπίς Γενισέας – Απόλλων Διομήδειας   (Εμίνογλου, Παπαδόπουλος Δ., Βαμβακίδης)

Γήπεδο Πηγαδίων: Ασπίδα Πηγαδίων – Ασπίδα Ξάνθης    (Σαββόγλου, Κοτινούδης, Κρυσταλλίδου)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Ερμής Μάνδρας   (Διαλυνάς, Οτουζμπίρ, Κουτσογιάννης)

Φίλιππος Δροσερού – Αετός Τοξοτών  3-0α.α.

Κυριακή 27/11, 15:00 LIVE SA

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα-  Π. Μελάς Κουτσού  (Γκαϊτατζής, Δανδανόπουλος, Ταρινίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 10 ΤΟΠ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΣΤΡΟΦΕΣ

Share it