Search

Μήνας “φωτιά” με 6+1 παιχνίδια για τις ομάδες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής! Τα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης

Αρκετά “καυτός” και γεμάτος παιχνίδια αναμένεται να είναι ο προσεχής μήνας για όλες τις ομάδες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής καθώς θα διεξαχθούν μέσα σε αυτό το διάστημα και δύο εμβόλιμες αγωνιστικές και έτσι οι περισσότερες ομάδες θα δώσουν 6 παιχνίδια στην σειρά, με κάποιες μάλιστα να έχουν και παραπάνω ματς στο μενού τους λόγω υποχρεώσεων στα τοπικά Κύπελλα των Ενώσεων.

Ανάμεσα σε αυτές και ο Πανθρακικός που είχε παιχνίδι για την Β’ φάση με Προσκυνητές που δεδομένα δεν θα γίνει τότε καθώς έχει ματς πρωταθλήματος με το πιο πιθανό είναι να πάει είτε για μια εβδομάδα αργότερα είτε για δύο και ανάμεσα στα δύσκολα ματς των “πράσινων”. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη σε αυτό το διάστημα του ενός μήνα θα παίξει εντός έδρας με Ορφέα Ξάνθης, ΑΟ Καβάλα και Άρη Αβάτου ενώ εκτός έχει πολύ δύσκολο μενού έχοντας παιχνίδια με Πανδραμαϊκό, Ποσειδώνα Μηχανιώνας και Δόξα Δράμας

Χειροποίητα σουβλάκια, κεφτεδάκια όλα στα κάρβουνα.
Ο καλύτερος πατσάς στην πόλη κάθε μέρα από 08:00 έως 12:00.
Για τηλεφωνικές παραγγελίες: 6972602804, 2541078897

Ο Ορφέας Ξάνθης “γλυτώνει” το ματς Κυπέλλου καθώς οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, όπως και ο Άρης Αβάτου δηλαδή, θα μπουν στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης Β’ φάση που θα γίνει το 2023. Βέβαια και πάλι η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή έχει ένα πολύ γεμάτο μενού μπροστά της έχοντας να παίξει εντός έδρας με Θερμαϊκό, Αγροτικό και Αλεξανδρούπολη και εκτός έδρας με Πανθρακικό, Καμπανιακό και Βύρωνα Καβάλας.

Από τις “τυχερές” είναι και η Αλεξανδρούπολη καθώς δεν έχει γίνει ακόμα κλήρωση και ούτε οριστεί αγώνες για την Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, και έτσι η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη θα αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στα έξι πολύ σημαντικά ματς που έχει στο πρωτάθλημα παίζοντας εντός έδρας με Αγροτικό, Απόλλων Παραλιμνίου και Πανδραμαϊκό και έχοντας δύσκολες εξόδους σε Καμπανιακό, Βύρων Καβάλας και Ορφέα Ξάνθης.

Τέλος από τους πλέον “τυχερούς” είναι ο Άρης Αβάτου καθώς είναι η και η μόνη ομάδα της Θράκης που σε αυτό το γεμάτο πρόγραμμα έχει στα κοντά και το ρεπό της χώρια που όπως προαναφέραμε δεν θα έχει αγώνα Κυπέλλου μέσα στον Δεκέμβρη. Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή βέβαια έχει πέντε πολύ καθοριστικά ματς καθώς θα υποδεχτεί στην Φελώνη Δόξα Δράμας, Νέστο Χρυσούπολης και Θερμαϊκό Θέρμης ενώ θα παίξει εκτός με Μέγα Αλέξανδρο στο Ορφάνι και Πανθρακικό στην Κομοτηνή

Οι ομάδες που πέρα από το Άβατο θα έχουν το ρεπό τους σε αυτές τις αγωνιστικές είναι οι ΑΟ Καβάλα, Δόξα Δράμας, Απόλλων Παραλιμνίου, Νέστος Χρυσούπολης και Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου. Πέρα από τους αγώνες Κυπέλλου μεγάλη επιβάρυνση θα έχει ο Απόλλων Παραλιμνίου καθώς εντός Δεκέμβρη αναμένεται να παίξει τον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άγιο Νικόλαο.

Πάμε όμως να δούμε πιο συγκεκριμένα τα ματς που έχουν να δώσουν οι ομάδες της Θράκης σε αυτό το διάστημα του ενός μήνα:

Πανθρακικός: Ορφέα Ξάνθης(26/11 εντός), Πανδραμαϊκό(30/11, εκτός), Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας(4/12, εκτός), Δόξα Προσκυνητών(7/12 η 14/12, εκτός), ΑΟ Καβάλα(11/12, εντός), Άρη Αβάτου(17/12, εντός), Δόξα Δράμας(21/12, εκτός)

Ορφέας Ξάνθης: Πανθρακικός(26/11, εκτός), Θερμαϊκό Θέρμης(30/11, εντός), Καμπανιακό(4/12, εκτός), Αγροτικό Αστέρα(11/12, εντός), Αλεξανδρούπολη FC(17/12, εντός), Βύρων Καβάλας(21/12, εκτός)

Αλεξανδρούπολη FC: Καμπανιακό(26/11, εκτός), Αγροτικό Αστέρα(30/11, εντός), Απόλλων Παραλιμνίου(4/12, εντός), Βύρων Καβάλας(11/12, εκτός), Ορφέα Ξάνθης(17/12, εκτός), Πανδραμαϊκό(21/12, εντός)

Άρης Αβάτου: Δόξα Δράμας(26/11, εντός), Ρεπό(30/11), Νέστο Χρυσούπολη(4/12, εντός), Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου(11/12, εκτός), Πανθρακικό(17/12, εκτός), Θερμαϊκό Θέρμης(21/12, εντός)

Share it