Search

Πέρασε σαν σίφουνας από το Βερούλειο ο Πάνθραξ! Ο τραυματισμός του Σιδηρόπουλου και οι ευχαριστίες για την φιλοξενία

Σαν σίφουνας πέρασε από το Βερούλειο της Καβάλας ο φοβερός, στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, Πάνθραξ, επικρατώντας με 1-3 του τοπικού Βύρωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη μετά την ιδανική πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα, σημείωσε σήμερα και την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον Ορφέα Ξάνθης, με το μεταξύ τους Θρακιώτικο ντέρμπυ να ακολουθεί.

Ο Χρήστος Βάσκος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους πράσινους στο 25ο λεπτό, για να έρθει ο Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού στο 31′ να πετύχει το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με τον Δερμιτζάκη στο 53′, όμως ο Βάσκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 79′, καθάρισε την υπόθεση νίκη για τον Πάνθραξ και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και ο τραυματισμός του Γιώργου Σιδηρόπουλου στο κεφάλι, με τον στόπερ των Κομοτηναίων να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας Ισμαήλ Τζαφέρ και την γιατρό του αγώνα, με τον τερματοφύλακα του Βύρωνα Νάσο Αθανασίου να βοηθά στη διαδικασία και να δέχεται τα εύσημα όλων, σε μια κίνηση-αποθέωση του fair play.

Μάλιστα το παραπάνω γεγονός είχε και ξεχωριστή αναφορά από τους ανθρώπους του Πανθρακικού, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του Βύρωνα για την φιλοξενία και δεσμεύθηκαν να ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και γρασίδι

“Αν στο ποδόσφαιρο η νίκη είναι το δέντρο, το δάσος είναι αυτή η εικόνα!

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος βρέθηκε στο έδαφος αιμόφυρτος και αμέσως όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν.
Στο πλευρό του γιατρού της αναμέτρησης αλλά και του Τζαφέρ ήταν και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Νάσος Αθανασίου, ο οποίος βοηθούσε στη διαδικασία.
Αυτό ήταν ένα δείγμα της άριστης φιλοξενίας που μας επιφύλαξαν οι διοικούντες και όλοι οι άνθρωποι του Βύρωνα Καβάλας, στους οποίους δεσμευόμαστε πως θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο.
Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής..”

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κτίστης της ΕΠΣ Ξάνθης, που είχε για βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Χολάνη της ΕΠΣ Σερρών.

Η αρχική ενδεκάδα του Πανθρακικού: Κοτσάκης, Αρετάς, Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Κωσταρέλης, Σαπνάρας, Βελή Μεμέτ Χακάν, Μπαϊκαρά, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Βάσκος.

Share it