Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την σέντρα της 5ης στροφής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται η δράση στην Α’ κατηγορία της  ΕΠΣ Ξάνθης με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε μια σεζόν που το SportsAddict επαναφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:00.

Σε μια αγωνιστική που υπάρχουν αρκετά δυνατά παιχνίδια. Στη Νεάπολη ο “απόλυτος” Απόλλωνας Ξάνθης που θέλει να κάνει το 5/5 υποδέχεται τον τρίτο της βαθμολογίας ΑΠΟΞ σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς. Ενώ σημαντικά ντέρμπι θα έχουμε επίσης σε Δροσερό και Κουτσό, στο Δροσερό ο Φίλιππος που στην Γενισέα υπέστη την πρώτη του ήττα θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του κόντρα στην Βιστωνίδα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 7 βαθμούς. Ισόβαθμοι στην 3η θέση με 7 βαθμούς είναι ο Παύλος Μελάς και η Ελπίδα Γενισέας που πάνε στο μεταξύ τους ντέρμπι με στόχο να δώσουν συνέχεια στα θετικά τους αποτελέσματα.

Στην Θαλασσιά η ανεβασμένη Αναγέννηση θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της υποδεχόμενη την Ασπίδα Πηγαδίων, ενώ στο γήπεδο ΑΟΞ η Ασπίδα μετά την πρώτη της νίκη θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Ερμή Μάνδρας που θέλει να επαναλάβει την εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος με την Αναγέννηση. Στην Διομήδεια ο Απόλλωνας που προέρχεται από καλή εμφάνιση ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς κόντρα στο νεανικό σύνολο του Ηρακλή Ζυγού που θέλει επιστροφή στις νίκες.

Την μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας σας προσφέρουν οι

Σάββατο 19/11, Ώρα 15:00 LIVE SA

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – ΑΟ Βιστωνίδα  (Ουζουνίδης, Τόσκας, Κοτινούδης)

Γήπεδο Εκτενεπόλ: Απόλλων Ξάνθης – ΑΠΟΞ   (Φεράτογλου, Χρυσέλης Γ., Μαστρογιαννάκος)

Γήπεδο Κουτσού: Π. Μελάς Κουτσού – Ελπίς Γενισέας   (Δρακίδης, Δανδανόπουλος, Σπάρταλης)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ασπίδα Πηγαδίων   (Γιαπουτζής, Ασικίδης, Παπαδόπουλος Δ.)

Γήπεδο Διομήδειας: Απόλλων Διομηδείας – Ηρακλής Ζυγού  (Γκαϊτατζής, Οτουζμπίρ, Γκώγος)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ασπίδα Ξάνθης – Ερμής Μάνδρας   (Παπαδόπουλος Χ., Σαββόγλου, Βαμβακίδης)

Αετός Τοξοτών – Άρης Πετεινού  0-3α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it