Search

Δεύτερος στην κατηγορία του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο 80χρονος Γιώργος Αλοίμονος!

Δεύτερος στην ηλικιακή του κατηγορία τερμάτισε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο Γιώργος Αλοίμονος από την Αλεξανδρούπολη.

Ο 80χρονος δρομέας ολοκλήρωσε την απόσταση των 42195 μέτρων με τον αξιοζήλευτο χρόνο των 5 ωρών και 27 λεπτών.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου και του Συνδέσμου Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Μπαραμπαγιάννης αναφέρει:

“Το Δ.Σ του Σ.Ε.Β.Α.Σ Αλεξ/πολης αλλά και όλοι οι Βετεράνοι αθλητές στίβου του Συνδέσμου συγχαίρουν τον 80χρονο αθλητή τους Γιώργο Αλλοίμονο για την συμμετοχή του στον 39ο αυθεντικό Μαραθώνιο δρόμο που διεξήχθη στις 13/11/2022 πάνω στην Κλασική διαδρομή . Ο ακούραστος Γιώργος Αλλοίμονος τερμάτισε 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία τα 42195 μέτρα με τον αξιοζήλευτο χρόνο των 5 ωρών και 27 λεπτών . Τα λόγια είναι περιττά για να χαρακτηρίσει κανείς αυτόν τον άνθρωπο ατμομηχανή , ο οποίος πρίν απο τον Μαραθώνιο είχε λάβει μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες στίβου των Βετεράνων αθλητών στην Θεσ/νίκη σε τέσσερα αγωνίσματα και την επομένη ημέρα έτρεξε στο Run Grecce της Αλεξ/πολης.

Χίλια ΜΠΡΑΒΟ απο όλους μας γι αυτόν τον άνθρωπο που συνεχίζει απτόητος να στηρίζει και να προβάλλει το Βετερανικό κίνημα και να αποτελεί ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς όλους μας.

Απο τα βάθη της καρδιάς μας ώς Σ.Ε.Β.Α.Σ Αλεξ/πολης τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!”

Share it