Search

Παραμένει στα “βυσσινί” αλλά σε ομάδα έκπληξη ο Μανώλης Μπέρτος που έγινεκαι επίσημα “Νησιώτης”!

Κάτοικος Κω είναι εδώ και λίγους μήνες ο ξανθιώτης αμυντικός, Μανώλης Μπέρτος που συνδυάζει μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση που ετοιμάζει με το ποδόσφαιρο, αποδεχόμενος την πρόταση του πολύ φιλόδοξου ΑΟ Πυλίου Κω που θέλει να πρωταγωνιστήσει στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Επ ευκαιρία της παρουσία του Μπέρτου στο νησί οι διοικούντες της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία και τον έπεισαν να συνεχίσει να φορά τα “βυσσινί” και μετά την ΑΕΛ να φορέσει και την φανέλα του ΑΟΠ που στην 3η του διαδοχική παρουσία στην Γ’ Εθνική θέλει να κάνει πρωταθλητισμο. Κάτι που έδειξε και στην πρεμιέρα με τους Νησιώτες να κερδίζουν μέσα στο Άργος τον Παναργειακό με 2-1 με τα γκολ των Γκίκα και Τουργαίδη.

Η ανακοίνωση της ομάδας για την μεταγραφή του πρώην αμυντικού του ΑΟΞ αναφέρει:

«Ο Α.Ο Πυλίου ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Μανώλη Μπέρτου για την αγωνιστική περίοδο 2022- 2023. Ο 33χρονος αμυντικός έχει κάνει μια τεράστια καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκινώντας απ’ την Ξάνθη και αγωνιζόμενος στην συνέχεια σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, έχοντας πάνω από 220 συμμετοχές σε επίπεδο Super League. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Α.Ε Λάρισας στην Super League 2. Eίναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να τον έχουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα»

Share it