Search

Επισημοποιήσε την σπουδαία επιστροφή του Γιάννη Ευσταθιάδη στην Ξάνθη ο Λεύκιππος!

Κάτοικος Ξάνθης θα είναι ξανά ο ταλαντούχος ξανθιώτης forward που αποφάσισε να αποδεχτεί την κρούση του Λεύκιππου και να επιστρέψει στην γενέτειρα του για να ενισχύσει την προσπάθεια του ξανθιώτικου συλλόγου στην Β’ Εθνική

Ο Ευσταθιάδης που αναδείχτηκε από την Ακαδημία του Αρίωνα έκανε το μεγάλο βήμα στο Περιστέρι με την φανέλα του οποίου είχε την ευκαιρία να παίξει και στην Basket League(θυμηθείτε ΕΔΩ). Ωστόσο ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να μπει σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με την ομάδα του Λεύκιππου του δίνει την δυνατότητα να κάνει δυνατό   comeback και ήδη από την πρώτη του παρουσία έδειξε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ
🏀Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σταυρούπολη ο Γιάννης Ευσταθιάδης πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά από περίπου 9 μήνες (τελευταίος αγώνας που έπαιξε ήταν το Περιστέρι – Ηρακλής στις 12 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα της Basket League).
🏀Ο Γιάννης παρότι απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού, δούλεψε εντός και εκτός παρκέ, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, έκανε φυσιοθεραπείες, είχε συζητήσεις με γιατρούς και μετά από περίπου 9 μήνες πάτησε παρκέ για περίπου 20 λεπτά και βοήθησε τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.
🏀Ο Γιάννης Ευσταθιάδης αποτελεί μια τεράστια επένδυση όχι μόνο για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ αλλά και για το Ελληνικό μπάσκετ και όλοι χαρήκαμε που τον είδαμε να καταθέτει ψυχή, δύναμη και το πλούσιο ταλέντο του στο γήπεδο.
ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ✏️
📍Με καταγωγή από την Ξάνθη ξεκίνησε μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Αρίωνα με το ταλέντο και τις εμφανίσεις να προκαλούν το ενδιαφέρον του Περιστερίου που τον απέκτησε κιόλας.
Γεννημένος το 2003 και αγωνίζεται στις θέσεις του forward. Κατέκτησε τίτλους με την ομάδα του Περιστερίου στα ηλικιακά πρωταθλήματα.
Η μόνιμη παρουσία του στις προπονήσεις του ανδρικού έφεραν καρπούς καθώς πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην Basket League.

http://

Share it