Search

Κέρδισε Φέρες και… αέρα φτάνοντας στην 4η θέση ο Απαλός (+photos)

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πανηγύρισε το Σάββατο η Νίκη Απαλού που επικράτησε 1-0 της Θράκης Φερών εντός έδρας.

Σε ένα ματς με αυξημένη δυσκολία για τους παίκτες των δύο ομάδων λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, ο Απαλός κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυζιρίδη στο 86′ να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στις Φέρες που είχαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με τις ομάδες να ψάχνουν να βρουν τον τρόπο να νικήσουν τον αέρα για να δημιουργήσουν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, φτάσαμε στο 18′ για να δούμε την πρώτη καλή στιγμή με τον Λιαλιάρη να σουτάρει και η μπάλα να φεύγει κόρνερ έπειτα από σωτήρια παρέμβαση αμυντικού. Στο 32′ ωραίο σουτ του Μπόρα για την Θράκη από πλάγια, απέκρουσε ο 16χρονος τερματοφύλακας της Νίκης Νταντάκας. Στο 42′ ο Σιδηρόπουλος του Απαλού θα απειλήσει με μακρινό σουτ και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Καλαϊτζίδης στο 51′ θα πλασάρει αλλά ο νεαρός γκολκίπερ του Απαλού θα αποκρούσει σε κόρνερ. Στο 68′ σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με τον Καρβουνίδη να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μακρίδη κρατώντας το μηδέν. Στο 70′ ο πορτιέρο των Φερών θα μπλοκάρει το πλασέ του Τζεντέμη, ενώ στο 75′ η Θράκη θα σκοράρει αλλά το γκολ θα ακυρωθεί ως οφσάιντ. Στο 81′ ο Λιαλιάρης θα δοκιμάσει ξανά το πόδι του αλλά ο Καρβουνίδης θα πει ξανά «όχι». Στο 86′ ο Καρβουνίδης θα ανατρέψει τον Δομακίνη, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κυζιρίδης που στο 80′ είχε μπει ως αλλαγή στο ματς και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Βερανούδης θα αποβληθεί για εξύβριση του α’ βοηθού. Στο 90+5 ο Ντόλας θα φτάσει κοντά στην ισοφάριση όταν με ωραία εκτέλεση φάουλ θα αναγκάσει τον Νταντάκα να αποκρούσει.

Συνθέσεις: 

Νίκη Απαλού (Δ. Γεωργουσούδης): Νταντάκας, Σιδηρόπουλος Μ., Κυριακίδης, Καλαϊτζίδης Θ., Παντελίδης, Γκίρδας, Λιαλιάρης, Τερζής, Δομακίνης, Τζεντέμης (80′ Κυζιρίδης), Σπυρολλάρης (60′ Μακρίδης).

Θράκη Φερών (Ν. Θάνος): Καρβουνίδης, Μπόρας, Μαυρομάτης, Κολγκέκα, Πρίφτης, Σιδηρόπουλος Α., Μάντσιος (70′ Γκιόκας), Ντόλας, Παγωνίδης, Καλαϊτζίδης Β., Τσολακάκης (70′ Καλυμνιός).

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι:

Share it