Search

Με άρωμα ΑΟΞ ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος!

Πλημμύρισε μικρούς και μεγάλους το κέντρο της Αθήνας στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο. Πάνω από 12.000 δρομείς πήραν θέση εκκίνησης στα 10χλμ και στον αγώνα 10χλμ. Universities Night Run OPAP, που ένωσε φοιτητές από διάφορα μέρη του πλανήτη. Ενώ υπήρχε και άρωμα…ΑΟΞ ελέω της παρουσίας του οπαδού της ομάδας Λευτέρη Κασαπίδη που έτρεξε έχοντας μαζί του την σημαία των οργανωμένων φίλων της ομάδας

Ο Μαραθώνιος αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε δρομέα. Η επιτυχής διέλευση αυτής της ιστορικής απόστασης των 42.195 μέτρων, προσελκύει το ενδιαφέρον όλων των αθλητών του κόσμου, ανεξάρτητα από την ταχύτητα και τον χρόνο που θα το καταφέρουν, αφού στην σημαντική πλειονότητα των δρομέων προέχει ο τερματισμός. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν το τρέξιμο αφορά στην κοπιαστική απόσταση από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο, αφού για πολλούς δρομεις από ολόκληρο τον κόσμο η συμμετοχή αποτελεί όνειρο ζωής.

Η ανάρτηση των Xanthifans αναφέρει: “«….Στεκόμαστε για έναν σκοπό και πέφτουμε για μια ιδέα.
ΑΟΞΑΡΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ…»
Πριν απο λιγο, ο δικός μας Λευτερης Κασαπίδης, τερμάτησε τον αγώνα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο κρατώντας στα χέρια του την σημαία του ΑΟΞ.”

Share it