Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την σέντρα της 4ης στροφής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται η δράση στην Α’ κατηγορία της  ΕΠΣ Ξάνθης με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε μια σεζόν που το SportsAddict επαναφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:00.

Σε μια αγωνιστική που περιλαμβάνει αρκετά ντέρμπι και δύσκολες εξόδους για τους πρωτοπόρους. Ο Άρης Πετεινού που έχει ξεκινήσει με 3/3 δοκιμάζεται στην έδρα του πάντα υπολογίσιμου ΑΠΟΞ που έχει δείξει καλά δείγματα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, ενώ ο Απόλλωνας που έχει ξεκινήσει επίσης εντυπωσιακά έχει δύσκολη έξοδο στα Πηγάδια κόντρα στην Ασπίδα.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Γενισέα, με την Ελπίδα να αναζητά νίκη ψυχολογίας κόντρα στον Φίλιππο Δροσερού που προέρχεται από μεγάλη νίκη με ανατροπή και ανεβασμένη ψυχολογία. Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουμε και στον Ζυγό με το νεανικό σύνολο του Ηρακλή να υποδέχεται την ομάδα του Παύλου Μελά Κουτσού που έρχεται από την μεγάλη νίκη στην Θαλασσιά και την ισοπαλία με την Ασπίδα.

Στην Μάνδρα ο Ερμής θέλει νέα καλή εμφάνιση έχοντας απέναντι της έναν δυνατό αντίπαλο με την Αναγέννηση Θαλασσιά να ψάχνει νέο τρίποντο ψυχολογικής και βαθμολογικής ανάτασης. Ενώ στο γήπεδο ΑΟΞ η Ασπίδα στο πρώτο εντός έδρας ματς που θα δώσει αναζητά το πρώτο τρίποντο στην σεζόν κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα Διομήδειας

Την μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας σας προσφέρουν οι

Αναλυτικά το μενού:

Σάββατο 12/11, 15:00 LIVE SA

Γήπεδο Αμοιρίδειο: ΑΠΟΞ – Άρης Πετεινού   (Δρακίδης, Δανδανόπουλος, Εμίν Κεχαγιά)

Γήπεδο Γενισέας: Ελπίς Γενισέας – Φίλιππος Δροσερού  (Φεράτογλου, Χρυσέλης Γ., Μαστρογιαννάκος)

Γήπεδο Πηγαδίων: Ασπίς Πηγαδίων – Απόλλων Ξάνθης   (Ουζουνίδης, Σαββόγλου, Βαμβακίδης)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Π. Μελάς Κουτσού   (Γιαπουτζής, Κοτινούδης, Καραλευθέρης)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Γκαϊτατζής, Πασχαλίδης, Παπαδόπουλος Δ.)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ασπίδα Ξάνθης – Απόλλων Διομήδειας  (Κτίστης, Οτουζμπίρ, Ιωαννίδης)

ΑΟ Βιστωνίδας – Αετός Τοξοτών  3-0α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it