Search

Photos: Κέρδισε το ντέρμπι με την Βιστωνίδα Β’ και πάτησε κορυφή ο Άρης Πετεινού Β’!

Ο Άρης Πετεινού Β’ ήταν ο μεγάλος νικητής στο εξ’ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας της Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης επικρατώντας με 2-0 μέσα στην Φελώνη επί της Βιστωνίδα Β’ που έδωσε το πρώτο της παιχνίδι για φέτος.

Αμφότερες οι ομάδες έχοντας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που ήδη έχουν πάρει το “βάπτισμα του πυρός” στις Ανδρικές ομάδες των δύο σωματείων μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη, με το πρώτο 25λεπτο ουσιαστικά να έχει κυρίως παιχνίδι κέντρου με αμφότερες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Στην πρώτη ουσιαστική στιγμή του αγώνα στο 29′ η ομάδα του Πετεινού κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν ο Παπαθεοδώρου έπιασε το σουτ  μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι με τον ίδιο παίκτη να παίρνει το ριμπάουντ και με πλασέ να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και το δεύτερο γκολ όταν μετά από λάθος γύρισμα ο Μίλκογλου έκλεψε όμως το σουτ του σταμάτησε αρχικά ο Πιστόλης και εν συνεχεία απομάκρυνε ο Μετετζίδης. Ο Μίλκογλου ήταν ο πρωταγωνιστής και στην φάση που άλλαξε τις μαθηματικές ισορροπίες του αγώνα καθώς στο 42′ έκλεψε την μπάλα και έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση με τον Μετεντζίδη στην προσπάθεια του να τον σταματήσει να τον ανατρέπει με τον Μαστρογιαννάκο να τον αποβάλει θεωρώντας πως ο επιθετικός του Άρη ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Το φινάλε του πρώτου μέρους και η αρχή του δευτέρου είχε ως πρωταγωνιστή τον Παπαθεοδώρου με το σουτ του στο 44′ να περνά μόλις άουτ ενώ στο 50′ η προσπάθεια του από πλάγια θέση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 56′ αν και με παίκτη λιγότερο η Βιστωνίδα άγγιξε την ισοφάριση όμως ο Καραγκιοζίδης σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Τσαπατώλη ενώ στην συνέχεια της φάσης απέκρουσε εντυπωσιακά και το δυνατό σουτ του Μιχαηλίδη κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.

Και αφού δεν ήρθε η ισοφάριση στο 66′ ο Μίλκογλου κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παππά εντός περιοχής, με τον Ασλανίδη που ανέλαβε την εκτέλεση να ευστοχεί και να διαμορφώνει το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι διεύθυνε ο Δημήτρης Μαστρογιαννάκος με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και την Ευαγγελία Ασικίδου.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ Β(Γ. Λεοντίδης): Πιστόλης, Ανηπαρόπουλος(87′ Κουρτίδης), Χράντας(76′ Μουχταρίδης), Παππάς, Μετετζίδης, Γουναρίδης Π., Μιχαηλίδης(67′ Αδαμίδης Γ.), Τολμίδης, Τσαπατώλης, Αγγελίδης (87′ Κυνηγός), Τονικίδης(76′ Γιαπουτζής)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ Β(Αν. Νεοφυτίδης): Καραγκιοζίδης, Σαμαράς, Χαλήτ Μπαράν(55′ Κωστουλίδης), Μοσχίδης, Αμανατιάδης, Αβερόπουλος, Χριστοδούλου(65′ Κασίδης), Κουρού, Μίλκογλου(76′ Τσίμπος), Ασλανίδης, Παπαθεοδώρου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης Πετεινού Β’  6(4-1)

-. Νέα Θύελλα Μαγγάνων    6(3-1)

3. Ηρακλής Ζυγού Β’  4(5-1)

-. Ορφέας Ξάνθης Β’   4(3-0)

5. ΑΟ Σμίνθη    3(1-0)*

-. Ασπίδα Ξάνθης Β’   3(3-2)

7. ΑΠΟΞ Β’   1(2-4)

-. ΑΕΚ Κυψέλης    1(2-6)

9. Νέστος Κύρνου      0(2-4)

-. ΑΟ Βιστωνίδα Β’   0(0-2)

-. ΑΠΟΞ Ραιδεστός   0(0-4)

* Έχουν κάνει το ρεπό τους

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it