Search

Πρεμιέρα στο Νότο της Β’ ΕΠΣ Έβρου με νίκη για την Καππαδοκία κόντρα στην Μάκρη (+photos)

Το πρωτάθλημα του Νότιου ομίλου στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου ξεκίνησε επιτέλους και η 1η αγωνιστική περιλάμβανε μία αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων των παρακολούθησαν μέχρι το φινάλε. 

Στο γήπεδο «Μαρίνος Δαστερίδης» η Καππαδοκία υποδέχθηκε την περσινή πρωταθλήτρια Μάκρη, επικρατώντας 3-2 το οποίο εκτός από τελικό, ήταν και σκορ ημιχρόνου! Ο νεανικός ΑΟΚ του Γιώργου Τσακπινίδη σημείωσε 3 γκολ σε διάστημα 32 λεπτών, με την Μάκρη του Δημήτρη Ζηνολίδη που έκανε το ντεμπούτο του στους πάγκους να μειώνει αλλά να μην μπορεί τελικά να πάρει κάτι από το ματς, παρ’ όλο που είχε και χαμένο πέναλτι.

Η Καππαδοκία θα ανοίξει το σκορ στην πρώτη της καλή στιγμή στην αναμέτρηση όταν στο 6′ μετά από κόρνερ ο Ανδρώνης θα πάρει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κασμίρη. Στο 9′ η Μάκρη θα προσπαθήσει να απαντήσει ο Λαμπούδης θα μπλοκάρει το σουτ του Λαμπάκου. Στο 14′ νέο σουτ του Λαμπάκου, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 18′ και κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Ισμαήλ Ογλού με τη βοήθεια του δοκαριού σε σουτ που έκανε θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 21′ νέα ευκαιρία με τον Λαμπάκο για την Μάκρη, επέμβαση με τα πόδια από τον Λαμπούδη που κράτησε το μηδέν. Στο 32′ σέντρα «πάρε βάλε» του Καμπάνταη, στα δίχτυα για το 3-0 η κεφαλιά του Πολυχρονίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 36′, η Μάκρη θα μειώσει σε 3-1 με ωραίο σουτ του Μάνθου από την γραμμή της περιοχής. Στο 38′ οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν στο γκολ με σκόρερ τον Λαμπάκο έπειτα από ασίστ του Μάνθου. Στο 43′ ο Σουγιολτζής θα ζητήσει αλλαγή από τον προπονητή του καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με την Μάκρη να παλεύει για την ισοφάριση. Στο 49′ σε μία ολιγωρία στην άμυνα της Καππαδοκίας, το σουτ του Λαμπάκου θα φύγει λίγο άουτ. Στο 65′ ο Μάνθου θα απειλήσει αλλά ο Λαμπούδης θα μπλοκάρει το σουτ του. Τρία λεπτά μετά η Μάκρη θα φτάσει πιο κοντά από ποτέ στο παιχνίδι στην ισοφάριση αφού θα κερδίσει πέναλτι. Ο Ζαφειρόπουλος ανέτρεψε τον Λαμπάκο, ο αρχηγός Μιχούδης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Λαμπούδης πραγματοποίησε ακόμη μία σωτήρια επέμβαση. Με την Μάκρη να έχει μείνει από δυνάμεις στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο ΑΟΚ θα απειλήσει με τον Χατζηκυριακίδη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, με τον Κασμίρη να αποκρούει σε κόρνερ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μανδάνης της Καππαδοκίας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Διαιτητής: Τάσιου – Βοηθοί: Νασιούλης, Κωτσόπουλος.

Συνθέσεις: 

ΑΟ Καππαδοκών (Γ. Τσακπινίδης): Λαμπούδης, Καμπάνταης, Ζαφειρόπουλος, Απότας, Ανδρώνης, Σουγιολτζής (43′ Αραμπατζής), Πολυχρονίδης (71′ Χατζηκυριακίδης), Δαρούσης, Μανωλίδης (46′ Μανδάνης), Δαλάτσης (71′ Δημούδης), Ισμαήλ Ογλού (46′ Δαρούσης).

Κύκλωπες Μάκρης (Δ. Ζηνολίδης): Κασμίρης, Λιαρούδης (73′ Γρηγοριάδης), Τσιμπλιάρας, Καραγιάννης, Τσανάκας, Στροφύλλας (46′ Ατματζίδης), Μιχούδης, Ρουσίδης, Λαμπάκος, Μάνθου, Κυριακίδης (46′ Καλογήρου).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it