Search

Β’ ΕΠΣ Ξάνθης: Η… διαφορετική υποδοχή που επιφύλαξε ο Αετός Γοργόνας στον Εχίνο Σπορ! (+pics)

Για πολλούς το συγκεκριμένο ματς είχε χαρακτηριστεί ως “επικίνδυνο” μετά τα όσα είχαν διαδραματιστεί στο περσινό μεταξύ τους ματς στον Εχίνο, με “φίλους” της ομάδας του Εχίνου μετά το τέλος του αγώνα να χτυπάνε και να σπάνε αμάξια φίλων και ιθυνόντων του Αετού.

Ωστόσο η διοίκηση του Αετού και οι παίκτες της ομάδας προχώρησαν σε μια πολύ όμορφη κίνηση στέλνοντας το δικό τους διαφορετικό μήνυμα, καθώς υποδέχτηκαν την φιλοξενούμενη ομάδα με λουλούδια. Όλοι οι παίκτες του Βασίλη Κωνσταντινίδη κρατούσαν στο χέρι τους από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που προσέφεραν στους παίκτες της ομάδας του Εχίνου, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Ονούρ Κουρού προσέφερε μια ανθοδέσμη στον αρχηγό του Εχίνου Τουργκάι Χότσκα.

Ενώ ένας εκ των φίλων του Αετού που μετά το περσινό ματς είχε βρει το αυτοκίνητο του με αρκετές ζημιές έστελε στο SA το παραπάνω μήνυμα

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι με δελτίο τύπου ευχαρίστησαν την ομάδα της Γοργόνας για την φιλοξενία αναφέροντας: “Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση τους παίχτες και όλους τους φιλάθλους της ΓΟΡΓΟΝΑΣ που μας φιλοξένησαν με το καλύτερο και ευγενικό τρόπο. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”

Share it