Search

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με ανατροπή στην Μαΐστρο για την ΑΕ Διδυμοτείχου (+photos)

Την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου επικρατώντας 2-1 στην έδρα του ΑΟ Μαΐστρου το Σάββατο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Μαΐστρος και ΑΕΔ είχαν ηττηθεί στην πρεμιέρα και έψαχναν την πρώτη τους νίκη, με την ομάδα του Διδυμοτείχου τελικά να την πετυχαίνει. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και κατά διαστήματα το κατάφεραν, με τους γηπεδούχους να προηγούνται και την ΑΕΔ να φτάνει στην ολική ανατροπή και να παίρνει το τρίποντο που ήταν και το πρώτο με τον Χρήστο Γιαννόπουλο προπονητή.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει με γκολ καθώς μόλις στο δεύτερο λεπτό η ομάδα του Διδυμοτείχου θα βρει δίχτυα, αλλά το τέρμα θα ακυρωθεί ως οφσάιντ. Στο 9′ νέα προσπάθεια από πλευράς ΑΕΔ, η μπάλα θα κοντράρει και θα φύγει κόρνερ. Στο 12′ σειρά του Αραμπατζή να απειλήσει, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Μαΐστρος θα σκοράρει με τον Καλομπρατσίδη ένα λεπτό αργότερα μετά από λάθος της άμυνας της ΑΕΔ. Στο 24′ επέμβαση του Κεσουδάκη, με την μπάλα στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα, αλλά με το γκολ να ακυρώνεται εκ νέου με τον α’ βοηθό Κώνογλου να έχει υποδείξει και πάλι οφσάιντ. Για την φάση αυτή ο γενικός αρχηγός της ΑΕΔ Μπροντίδης θα διαμαρτυρηθεί έντονα και θα δεχτεί την κίτρινη κάρτα. Δευτερόλεπτα μετά θα δεχτεί και δεύτερη για τον ίδιο λόγο και θα αποβληθεί. Στο 38′ ο Μπάμπιτς μετά από όμορφη πάσα που δέχτηκε από τον Καλύβα, θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στη Μαΐστρο, όταν το πλασέ του θα φύγει ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει καλά για την ΑΕΔ καθώς με τη συμπλήρωση 10 λεπτών από την έναρξη του, η μπάλα θα κοντράρει σε σουτ του Ιωσηφίδη και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1. Στο 64′ οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν στην ολική ανατροπή αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη από πλάγια θέση, η μπάλα θα περάσει από όλους και θα καταλήξει στα δίχτυα του Κεσουδάκη. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού η ΑΕΔ κράτησε το υπέρ της σκορ, με την Μαΐστρο να μην μπορεί να φανεί απειλητική, με εξαίρεση το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων που ο Καλύβας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε τελευταία στιγμή να πλασάρει. Τρία λεπτά νωρίτερα η ΑΕΔ είχε μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πατιαλιάκα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Διαιτητής: Δήμος – Βοηθοί: Κώνογλου, Τρύπης

Συνθέσεις: 

ΑΟ Μαΐστρου (Β. Τζουκμάνης): Κεσουδάκης, Στόικος (80′ Τσακαλίδης), Αντωνιάδης, Μπότσης, Παρασκευάς, Θεοδωράκης, Πεχλιβανίδης, Καλομπρατσίδης, Μπάμπιτς (83′ Παπαδάκης), Καλύβας, Μεταλλίδης.

ΑΕ Διδυμοτείχου (Χ. Γιαννόπουλος): Δερμεντζής, Πατιαλιάκας (90+3 κόκκινη), Τοροσιάν (46′ Κουτσιούνης), Κοκκινίδης, Μαργαριτούδης, Κούπας, Ιωσηφίδης (90+5 Λουλουδάκης), Αραμπατζής, Καραγιάννης Μ. (66′ Τζιουσιουμάκας), Καραγιάννης Γ., Αμαλίδης.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it