Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την σέντρα της 2ης στροφής της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:30 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται η δράση στην Β’ κατηγορία της  ΕΠΣ Ξάνθης με τα παιχνίδια της 2ης στροφής να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε μια σεζόν που το SportsAddict σας προσφέρει το livescore των αγώνων της Β’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:30, μάλιστα στο σημερινό θα ενημερώνεστε και για το ματς της Α’ κατηγορίας μεταξύ του Απόλλωνα Διομήδειας και του Απόλλωνα Ξάνθης

Σε μια αγωνιστική που όλα τα ματς μοιάζουν αμφίρροπα, με την Δόξα Μυρωδάτου να υποδέχεται να υποδέχεται τον Κεραυνό Λευκόπετρας που ξεκίνησε εντυπωσιακά την επιστροφή του στην Β’ κατηγορία. Ενώ στο Σέλινο ο Άτλας που ψάχνει αντίδραση για την ήττα της πρεμιέρας έχοντας σημαντικές απουσίες θα υποδεχτεί την ενθουσιώδης Μύκη που ξεκίνησε εντυπωσιακά.

Στην Σταυρούπολη η Δόξα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη αλλά όπως έδειξε στην πρεμιέρα δυνατή ομάδα του Κεραυνού Παλαιού Κατραμίου που θέλει την πρώτη νίκη. Στα Κιμμέρια ο Εθνικός ψάχνει επίσης αντίδραση όμως το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στην Αναγέννηση που έδειξε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική τις “άγριες διαθέσεις” της.

Στην Χρύσα ο Ατρόμητος θα παραταχθεί ενισχυμένος και από τις τελευταίες κινήσεις που έγιναν αναζητώντας την πρώτη νίκη στην σεζόν μετά την ισοπαλία στο Κατραμίου και θα υποδεχτεί την Κεντητή που έκανε νικηφόρα επιστροφή στο τοπικό. Τέλος στην Γοργόνα θα έχουμε ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον ματς με τον Αετό να υποδέχεται τον ΑΟ Κότινο που ψάχνει το 2/2.

Αναλυτικά:

Κυριακή  30/10, Ώρα 15:30 LIVE SA

Γήπεδο Μυρωδάτου: Δόξα Μυρωδάτου – Κεραυνός Λευκόπετρας  (Εμίνογλου, Τόσκας, Ξυδιάς)

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – ΑΟ Μύκης   (Κτίστης, Οτουζμπίρ, Χάνδρος)

Γήπεδο Σταυρούπολης: Δόξα Σταυρούπολης – Κεραυνός Π. Κατραμίου   (Γκαϊτατζής, Καραλευθέρης, Κουτσογιάννης)

Γήπεδο Κιμμερίων: Εθνικός Κιμμερίων – Αναγέννηση Π. Χρύσας   (Φεράτογλου, Ζαφειρίου, Χατζηπαναγιώτου)

Γήπεδο Χρύσας: Ατρόμητος Χρύσας – Κεντητή   (Δρεμσίζης, Σπάρταλης, Κοτινούδης)

Γήπεδο Γοργόνας: Αετός Γοργόνας – ΑΟ Κότινο   (Ουζουνίδης, Καραλιάς, Ασικίδου)

Εχίνος Σπορ – Κεσσάνη Ερασμίου 3-0α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it