Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την σέντρα της 2ης στροφής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:30 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται η δράση στην Α’ κατηγορία της  ΕΠΣ Ξάνθης με τα παιχνίδια της 2ης στροφής να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε μια σεζόν που το SportsAddict επαναφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:30.

Ο Άρης Πετεινού που ξεκίνησε εντυπωσιακά και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες θα παίξει στην Μάνδρα κόντρα στον Ερμή στον οποίο έχουν μπει στην τελική ευθεία τα δελτία των νέων παικτών για να μπορέσει η ομάδα να δυναμώσει και να είναι άκρως ανταγωνιστική σε όλα τα ματς. Στην Θαλασσιά η Αναγέννηση ψάχνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα υποδεχόμενη την ομάδα του Παύλου Μελά Κουτσού που και αυτή συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση ετοιμάζοντας μάλιστα και εκπλήξεις.

Από τα πλέον ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής θα γίνει στο γήπεδο του Ζυγού εκεί οπού ο νεανικός Ηρακλής που ξεκίνησε με πολύ καλή εμφάνιση στην Γενισέα να υποδέχεται την Βιστωνίδα από την οποία δεν λείπουν οι απουσίες σε ένα ματς που αναμένεται να είναι ντέρμπι. Το παιχνίδι της Ασπίδας με το Δροσερό που αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον αναβλήθηκε λόγω πένθους στην γηπεδούχο ομάδα, καθώς έφυγε από την ζωή πατέρας παίκτη της ομάδας που είναι φοιτητής στην Ξάνθη.

Στα Πηγάδια έχουμε το ντέρμπι των νεοφώτιστων που αμφότερες αναμένονται άκρως ανταγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, με τον ΑΠΟΞ να το δείχνει με την εντυπωσιακή της νίκη στην πρώτη στροφή κόντρα στην Μάνδρα ενώ η Ασπίδα μετά το ξεκούραστο τρίποντο να ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο ματς της σεζόν. Ξεκούραστο τρίποντο θα πάρει αυτή την αγωνιστική η Ελπίδα Γενισέας, ενώ το ντέρμπι των δύο Απόλλων στην Διομήδεια θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Αναλυτικά:

Σάββατο 29/10, Ώρα 15:30 LIVE SA

Γήπεδο Πηγαδίων: Ασπίδα Πηγαδίων – ΑΠΟΞ   (Γκαϊτατζής, Κοτινούδης, Ταρινίδης)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – ΑΟ Βιστωνίδας   (Φεράτογλου, Χρυσέλης Γ., Εμίν Κεχαγιά)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Άρης Πετεινού   (Ουζουνίδης, Οτουζμπίρ, Κρυσταλλίδου)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ασπίδα Ξάνθης – Φίλιππος Δροσερού   (Δρακίδης, Σπάρταλης, Τόσκας)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Π. Μελάς Κουτσού   (Κτίστης, Ασικίδης, Γκώγος)

Κυριακή  30/10, Ώρα 15:30 LIVE SA

Γήπεδο Διομήδειας: Απόλλων Διομήδειας – Απόλλων Ξάνθης   (Γιαπουτζής, Δανδανόπουλος, Παπαδόπουλος Δ.)

Ελπίς Γενισέας – Αετός Τοξοτών   3-0α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Την μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας προσφέρουν:

Share it