Search

ΕΠΣ Καβάλας: Νικηφόρα μπήκαν στο πρωτάθλημα οι Ξανθιώτες του Χρυσοχωρίου, άνοιξε λογαριασμό ο “Σάρι”!

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα ο ενισχυμένος με αρκετούς ξανθιώτες, Απόλλωνας Χρυσοχωρίου που στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας κέρδισε το ντέρμπι με τον Αετό Οφρυνίου με 2-1.

Η ομάδα του Χρυσοχωρίου στην οποία αγωνίζονται οι ξανθιώτες όπως τους βλέπεται στην φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά, Φίλιππος Τζομιάδης, Πέτρος Σαρηγιαννίδης, Ραφαήλ Μελισσόπουλος, Βασίλης Δόντσος και Ραφαήλ Σαββόγλου βοήθησαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα τους να φτάσει σε αυτή την επιτυχία και να δείξει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική πως φέτος θα είναι εκ των διεκδικητών του τίτλου.

Το σκορ άνοιξε για τον Απόλλωνα ο πρώην παίκτης των Ακαδημιών του ΑΟΞ, Φάνης Τζιβανόπουλος με τον Αετό να ισοφαρίζει με τον Τσίλογλου για το 1-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας ήταν εντυπωσιακός έχασε πέναλτι με τον Μπαντάνη, φτάνοντας τελικά στη νίκη χάρις σε τέρμα του Πέτρου Σαρηγιαννίδη, με τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Απόλλωνα να πετυχαίνει ένα κομβικό τέρμα χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Άρης Πηγών-Ορφέας Ελευθερούπολης 1-1

Απόλλων Χρυσοχωρίου-Αετός Οφρυνίου 2-1

Βρασίδας Ν. Περάμου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-2

Κεραυνός Ελευθερών-Δόξα Θεολόγου 2-1

Αναγέννηση Λιμεναρίων-ΑΕ Καβάλας 0-1

Ατρόμητος Ακροβουνίου-Α.Ο Ποταμιάς 2-1

ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα-Ατρόμητος Χαλκερού 3-1

Share it