Search

Στο 4ο Μεινοτικό Δημοτικό σχολείο Κομοτηνής ο Άτλας για την Πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού

Με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού ο Άτλας Κομοτηνής βρέθηκε στο 4ο Μεινοτικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, μιλώντας στους μαθητές για το άθλημα, ενώ στη συνέχεια οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τους αθλητές του συλλόγου σε διαγωνιστικά παιχνίδια. Αναλυτικά:

“Με μεγάλη χαρά ο σύλλογός μας αποδέχθηκε την πρόσκληση του 4ου μειονοτικού δημοτικού σχολείου Κομοτηνής για την Πανελλήνια μέρα σχολικού αθλητισμού.

🏀Έτσι λοιπόν, αντιπροσωπεία του συλλόγου μας βρέθηκε για άλλη μία φορά κοντά στους μικρούς μαθητές. Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου μας, Δαφτσής Μανώλης μίλησε στους μαθητές για την ιστορία της καλαθοσφαιρισης και την θέση της στον Ελληνικό Αθλητισμό.
Στη συνέχεια οι αθλητές του συλλόγου, Ηλίας Μπορμπίδης, Δημήτρης Δαφτσής, Χρήστος Παπαγιαννάκης και Χρήστος Γκουγκούδης έκαναν μία επίδειξη του αθλήματος.
🏀Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο σχολείο υπηρετούν δύο Θρύλοι του Μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής με λαμπρή καριέρα και μεγάλη προσφορά στο χώρο. Πρόκειται για τον Θέμη Κουκοβίνο και Ζαχαρία Γεωργιάδη. Οι δυο τους εντάχθηκαν στο παιχνίδι με τους αθλητές μας και απέδειξαν ότι ακόμη και σήμερα παραμένουν δεινοί εκτελεστές.
🏀Στη συνέχεια ακολούθησαν διαγωνιστικά παιχνίδια με τους μαθητές να το διασκεδάζουν με τη ψυχή τους, καθώς και διαγωνισμός καρφωμάτων. Στη τελευταία δε δράση οι μαθητές απόλαυσαν θέαμα , πήραν εικόνες, κέρδισαν εμπειρίες.
🏀Ο Άτλας Κομοτηνής με πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση στη πόλη μας θα είναι πάντα κοντά στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα με γνώμονα να ενταχθούν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται στον Αθλητισμό.
🏀Ευχαριστούμε για την άριστη φιλοξενία την Διεύθυνση και το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου”

Share it