Search

Δεν πέφτει κανείς από τον 1ο όμιλο δεν ανεβαίνει όμως και κανείς! Στην SL2 ο Ηρακλής Λάρισας

Με ψήφους 13 ναι, 1 λευκό (Λεουτσάκος) και 1 όχι (Χατζησαρόγλου), η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή της να ανέβει ο Ηρακλής Λάρισας στη Superleague 2, έναντι του Αγροτικού Αστέρα. Επίσης αποφασίστηκε ότι δεν θα ανέβει και δεν θα πέσει κανείς από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σε μια απόφαση που δεδομένα θα φέρει αντιδράσεις από Αγροτικό Αστέρα και Πανδραμαϊκό προχώρησε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ καθώς το τελευταίο εισιτήριο για την Super League 2 πήρε ο Ηρακλής Λάρισας με τον 1ο όμιλο ουσιαστικά να μην βγάζει καμία ομάδα.

Από την άλλη φυσικά το “κέρδος” για τον όμιλο είναι πως δεν πέφτει καμία ομάδα και έτσι σώζονται οι Νέστος Χρυσούπολης, Αλεξανδρούπολη FC, Ορφέας Ξάνθης, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου και Πλαγιά, όπως φυσικά και οι ομάδες για τις οποίες είχε γίνει καταγγελία λόγω μητρώου(ανάμεσα τους και ο Άρης Αβάτου)

Έτσι είναι σαφές πως ο νέος 1ος όμιλος, εφόσον δεν αλλάξει κάτι, θα έχει μικρότερα ταξίδια απ’ ότι αναμενόταν κάτι που φυσικά ευνοεί όλες τις ομάδες καθώς σημαίνει και μικρότερα έξοδα. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν πάρει παράταση μέχρι την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου(δείτε ΕΔΩ)

Share it