Search

Ενισχύθηκε με Σακιζλή, Τοκαλατσίδη και Παγωνίδη ο Ακρίτας Ορμενίου

Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ακρίτας Ορμενίου.

Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τον Παναγιώτη Σακιζλή που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Έβρου πέρυσι με τον Ακρίτα Νέας Βύσσας, τον Ανέστη Τοκαλατσίδη που έρχεται από τα Ρίζια και τον Χρήστο Παγωνίδη από τον Άρδα Καστανεών.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Πρώτη μεταγραφή για την ομάδα μας ο Παναγιώτης Σακιζλης . Γεννηθείς το 1995,με καταγωγή από τη Ν.Βυσσα αγωνίζεται στις θέσεις των μεσοεπιθετικων.
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας και ακολούθως αγωνιστηκε στη Θύελλα Σιτοχωριου, τον Ακρίτα Ν.Βυσσας, την Ασπίδα Θουριου και από το 2015 μέχρι και πέρυσι ξανά στον Ακρίτα Ν.Βυσσας όπου και κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα όντας βασικός συντελεστής και εκ των αργηχων.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

«Δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα μας ο έμπειρος αμυντικός Anestis Tokalatsidis . Με καταγωγή από τον Αρζο ο γεννηθεις το 1993 Ανεστης ξεκίνησε το πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα μας. Αγωνίστηκε έπειτα επί σειρά ετών στην ΠΑΕ Ριζιων, τη διοίκηση της οποίας ευχαριστούμε για τη συνεργασία, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής της Β’ κατηγορίας και διετέλεσε και αρχηγός.
Επιστρέφει στον Ακρίτα για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές νίκες με τη φανέλα του Ακρίτα. Συνεχίζουμε…»

«3η μεταγραφή για την ομάδα μας για τη φετινή σεζόν είναι ο Χρήστος Παγωνιδης. Ο Χρήστος,γεννημένος το 1984, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικου, έχει καταγωγή από την Ελιά και επί σειρά ετών αποτέλεσε τη βασική αιχμή του δόρατος σε ομάδες της Α’ κατηγορίας.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΠΑΕ Πενταλόφου και ακολούθως φόρεσε τη φανελα ομαδων όπως ο Ορέστης Ορεστιάδας, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η ΠΑΕ Ριζιων, ο Ατρόμητος Αβάντα και ο Άρδας Καστανεων από όπου και αποκτήθηκε. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Αρδα για την ολοκλήρωση τη μεταγραφής.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.
Συνεχίζουμε…»

Share it