Search

Ούτε τώρα πήρε απόφαση για τα “καυτά” ζητήματα της Γ’ Εθνικής η Ε.Ε. της ΕΠΟ που προκάλεσε νέο κύμα οργής!

Έντονες αντιδράσεις έφερε η νέα κίνηση της Εκτελεστικής Επιτροπής να μην πάρει οριστική απόφαση για τα ζητήματα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, φέρνοντας εκνευρισμό σε όλους καθώς συνεχίζει να κρατά “όμηρους” τους συλλόγους που εμπλέκονται στο θέμα ανόδου αλλά και της παραμονής.

Καθώς υπήρξαν έντονες διαφωνίες, η Ε.Ε. μετέθεσε για ακόμη μία φορά το θέμα, αυτή τη φορά για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου. Το όλο θέμα ειδικά με το ζήτημα της ανόδου είναι καθαρά νομικό και η όποια απόφαση παρθεί θα πρέπει να είναι νομικά τεκμηριωμένη καθώς σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να οδηγήσει σε νέο κύκλο δικαστικών περιπετειών από τις ομάδες που θα θεωρηθούν αδικημένες.

Κι όλα αυτά καθώς από το πρωί υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα που μιλούσαν για άνοδο του Ηρακλή Λάρισας αντί του Αγροτικού Αστέρα, ενώ εκτός έμενε και ο Πανδραμαϊκός αν και είχε γραφτεί τις προηγούμενες μέρες οτι μπορεί να ανέβει ως 31ος παρότι η διοργανώτρια αρχή ήταν ανένδοτη, καθώς η προκήρυξη του πρωταθλήματος καθορίζει των αριθμό των ομάδων (30).

Τελικά ζητήθηκε η γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ για την υπόθεση αυτή, αλλά αρνήθηκε να την καταθέσει γραπτώς. Δεν έγινε ψηφοφορία για να ληφθεί απόφαση για αυτή την υπόθεση που κρατά σε ομηρία τόσο τη Super League 2, όσο και τη Γ’ Εθνική, καθώς τρία μέλη της Επιτροπής αποχώρησαν από την τηλεδιάσκεψη.

Στο θέμα της παραμονής και εκεί υπάρχουν μπερδέματα καθώς μπορεί να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα πέσουν ούτε ο Άρης Αβάτου ούτε ο Ορφέας Ξάνθης ενώ υπήρχε έκδηλη αισιοδοξία και στην πλευρά της Αλεξανδρούπολης FC, ωστόσο όσο δεν υπάρχει επίσημη απόφαση λογικό είναι να υπάρχουν αμφιβολίες και αγωνία στις ομάδες που θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Τρίτη με την ελπίδα να βγουν επιτέλους αποφάσεις

Share it