Search

Παρουσία του Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής τελέστηκε ο αγιασμός του Πανθρακικού

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο καθιερωμένος Αγιασμός στο προπονητικό κέντρο του Πανθρακικού στο Κικίδιο.

Το παρόν έδωσε βεβαίως σύσσωμο το ανδρικό τμήμα και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, καθώς και παιδιά των ακαδημιών, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σακάρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Ξενοδοχίδης, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Μπαχαρίδης ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών κ. Κωνσταντινίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, Δημήτρης Πατρωνιδης.

Ο Μητροπολίτης επισήμανε την σημασία και τον σημαντικό ρόλο που έχει ο Πανθρακικός για την εκπροσώπηση της πόλης, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της ενασχόλησης των νεαρών παιδιών με τον αθλητισμό και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον σύλλογο, για την παρουσία του στο προσκύνημα της εικόνας του Άξιον Εστί.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο πρόεδρος των πρασίνων κ. Σακάρης, ο οποίος τόνισε πως η Κομοτηνή θα γίνει σύντομα και πάλι ευρέως γνωστή, μέσω του Πανθρακικού.

Share it