Search

Αδιανόητη τραγωδία στην Λεκάνη Καβάλας: Σκότωσε την σύζυγο του, το 1,5 έτους παιδί τους και αυτοκτόνησε

Ένα άγριο έγκλημα με θύμα μια γυναίκα και το μωρό της, 1 έτους, εκτυλίχθηκε σήμερα(30/9) το πρωί στη Λεκάνη Καβάλας. Δράστης ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης της Καβάλας, σήμερα το πρωί ο δράστης, ηλικίας 50 ετών πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις ενός έτους παιδί τους και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία έμενε μαζί με το ενός έτους παιδί στο σπίτι της γιαγιάς της. Μέσα σε αυτό το σπίτι εκτυλίχθηκε το έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η γυναίκα που ήταν ελληνογερμανίδα, ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό. Ο 50χρονος διαφωνούσε και φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Για την επιμέλεια θα αποφάσιζε σε λίγες μέρες δικαστήριο, αλλά ο κτηνοτρόφος «τυφλωμένος» από το μίσος, έβαψε τα χέρια του, με αίμα.

Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σκότωσε τα θύματά του με κυνηγετική καραμπίνα. Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό.

 

Share it