Search

Απορρίφθηκε η έφεση της Αλεξανδρούπολης, ο Πανθρακικός συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας!

Ο Πανθρακικός είναι τελικά η ομάδα που θα συνεχίσει στην Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Αυτό γιατί η έφεση που κατέθεσε η Αλεξανδρούπολη FC μετά την απόρριψη της ένστασης της για την αντικανονική συμμετοχή του Βάσκου στον αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής, απορρίφθηκε και αυτή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που εξέτασε την υπόθεση, στο έγγραφο που απέστειλε στην ομάδα του Έβρου, η έφεση της Αλεξανδρούπολης απορρίπτεται καθώς είναι σαφής η διατύπωση στον ΚΑΠ του άρθρου που αναφέρει ότι οι ενστάσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικώς, απαιτείται να αποστέλλονται παράλληλα και με συστημένη αποστολή ή με αποδεικτικό επιδόσεως. Πράγμα που στην περίπτωση αυτή δεν έγινε από πλευράς του δικηγόρου της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θέμα:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικώς και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του αθλητικού σωματείου «Π.Ο. Αλεξανδρούπολης», κατά 1) της υπ’ αριθμ. 353/15.9.2022 αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και, 2) του αθλητικού σωματείου «Α.Π.Σ. Πανθρακικός» (ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα της 31.8.2022 για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των δύο σωματείων).

Share it