Search

Με “χρυσό σκόρερ” πρώην των Σαπών και Αβάτου η πρόκριση στο Κύπελλο του Αστέρα Σταυρού!

Ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας πέτυχε η Κυπελλούχος ΕΠΣ Φθιώτιδας ομάδα του Αστέρα Σταυρού που κέρδισε με 3-2 τον Βατανιακό με “χρυσό σκόρερ” πρώην παίκτη των Ελπίδα Σαπών και Άρη Αβάτου.

Ο λόγος για το Νίκο Φούντα που μετά από τρία χρόνια σε Σάπες και ένα στην ομάδα του Αβάτου μετά το πέρας των σπουδών του στην Κομοτηνή επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για τον Αστέρα Σταυρού. Μάλιστα ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της επικής νίκης της ομάδας του Αστέρα επί του Βατανιακού που προηγήθηκε με 0-2 με γκολ των Παπαδόπουλου και Μήτρακα όμως οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στο φινάλε του ματς του Χαντζή έφερε το ματς στα ίσια και στο 119′ με τέρμα του Φούντα με σουτ εκτός περιοχής πήρε την μεγάλη πρόκριση.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Αστέρας Σταυρού(Π. Καραϊσκος): Τσάμης, Φούντας, Στυλιανός, Μόσχος, Ακασού(79′ Κατσιούλας), Λυτάκης, Ταμπάκης(46′ Νικολόπουλος), Λάππας, Αυγουστάτος(46′ Παρλάτζας), Κακκάβας(58′ Ζαχάρης), Χαντζής

Βατανιακός (Γ. Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Κολαξίδης, Λιόλιος, Τσιώμης, Παπαδόπουλος(93′ Τσικαδέρης), Καλαϊτζίδης(81′ Ανανιάδης), Παρδάλης, Ζώβληκας(71′ Καρτσαμπάς), Μητράκας(71′ Καραμανώλας)

Share it