Search

Από τον Ορφέα Ξάνθης στην Super League 2 ο Παναγιώτης Βουλγαρίδης!

Μια νέα πρόκληση στην καριέρα του έχει ο 18χρονος ξανθιώτης αμυντικός, Παναγιώτης Βουλγαρίδης, που πλέον θα αγωνίζεται στην ομάδα ομάδα Νέων της ΠΑΕ Λάρισα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο γεννημένος το 2004 ταλαντούχος πλάγιος μπακ, αγωνίζεται με άνεση και ως χαφ και στο κέντρο, που από το 2018 όταν και προωθήθηκε στην Ανδρική ομάδα του Ορφέα Ξάνθης είχε πολύ καλές και γεμάτες σεζόν, ενώ πρόπερσι αναδείχτηκε και πρωταθλητής του 1οτ ομίλου της Γ’ Εθνικής, ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα και παράλληλα με τις σπουδές του στην Λάρισα να παίξει στην μεγάλη ομάδα του Νομού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η Θεσσαλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Μπάμπη Χατζημεστή που από την πρώτη στιγμή έδειξε διάθεση να βοηθήσει σε αυτό το σημαντικό βήμα για τον “Βουλγα” που εδώ και δύο χρόνια ήταν στο μικροσκόπιο αρκετών ΠΑΕ για τα τμήματα Υποδομής τους με την ΑΕΛ εκμεταλλευόμενη και την παρουσία του στην Λάρισα για σπουδές να καταφέρνει να τον κάνει δικό της.

Ο Παναγιώτης Βουλγαρίδης μάλιστα ήδη αγωνίζεται και στα φιλικά της ομάδας Νέων της ΑΕΛ, και είναι δεδομένο πως αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά και συνεχή βελτίωση το μέλλον προμηνύεται λαμπρό για αυτόν

Share it