Search

“Τέλος εποχής” ελεύθερος και ο τελευταίος των μπαράζ & επαγγελματίας του ΑΟΞ, Γιώργος Τσιλιγγίρης!

Χωρίς ούτε έναν επαγγελματία παίκτη έμεινε και επίσημα η Ξάνθη καθώς και ο τελευταίος επαγγελματίας που είχε μείνει στο ροστερ, Γιώργος Τσιλιγγίρης έμεινε ελεύθερος μετά την επιδίκαση της προσφυγής του στην ΠΕΕΟΔ.

Ο 20χρονος ξανθιώτης μέσος που ήταν ο “τελευταίος των μοϊκανών”  αναγκάστηκε να προχωρήσει σε προσφυγή, όπως εξήγησε άλλωστε ο ίδιος(δείτε ΕΔΩ), πλέον έμεινε και επίσημα ελεύθερος ώστε να αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό.

Μιλάμε για “τέλος εποχής” για τον ΑΟΞ καθώς ο Τσιλιγγίρης δεν ήταν μόνο ο τελευταίος επαγγελματίας της ομάδας αλλά και ο τελευταίος που είχε απομείνει από τον αγώνα μπαράζ προ τριετίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πλέον ο “Τσιλι” μετά απο μια καλή περσινή σεζόν, οπού μέτρησε 16 συμμετοχές(547 λεπτά) είναι σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας του αποτελώντας μια εξαιρετική περίπτωση για αρκετές ομάδες, και ήδη το τηλέφωνο έχει αρχίσει να χτυπά με τον ξανθιώτη μέσο όντας ελεύθερος να έχει το δικαίωμα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να βρει τον επόμενο προορισμό του

Share it