Search

Σε νέα ώρα και παρουσία Τάκη Μπαλτάκου οι κληρώσεις Κυπέλλου όπως και Β’ & Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Μετά την παρουσία του στον Έβρο ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος θα δώσει το παρών και στις κληρώσεις του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης(δείτε ΕΔΩ πως θα γίνει ο θεσμός), αλλά και των πρωταθλημάτων Β'(δείτε ΕΔΩ ποιοι θα μετέχουν) και Γ'(δείτε ΕΔΩ ποιοι θα μετέχουν) κατηγοριών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Η κλήρωση που αρχικά είχε οριστεί για την Τετάρτη(14/9) στις 12:00 θα γίνει τελικά στις 14:00 στα γραφεία της Ένωσης

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣ Ξάνθης για την αλλαγή ώρας αναφέρει:

“ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
Ενημερώνουμε τα σωματεία πως η κλήρωση του Κυπελλου και των πρωταθλημάτων της Β και Γ κατηγορίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 (είχε προγραμματιστεί για 12:00).”

Για την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής παρουσίας η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημέρωσε σχετικά:

“Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, μετά από δική του επιθυμία, εξέφρασε την επιθυμία του να παραβρεθεί στις κληρώσεις των διοργανώσεων κάτι που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων να παραβρεθούν στη διαδικασία της κλήρωσης καθώς θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να θέσουν τις απόψεις και τους όποιους προβληματισμούς τους στον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. και φυσικά στο Δ.Σ. της Ε.Π..Σ Ξάνθης.”

Share it