Search

Με 23 ομάδες και αγώνες νοκ άουτ μέχρι τέλους θα διεξαχθεί το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης!

Το μεσημέρι της Τετάρτης(14/9, 14:00) θα γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης στο οποίο την φετινή χρονιά θα γίνει με 23 ομάδες, και μετά την περσινή τους αποχή θα λάβουν μέρος και οι εκπρόσωποι του Νομού σε Εθνικές κατηγορίες(Άρης Αβάτου, Ορφέας Ξάνθης)

Όπως προαναφέραμε στον θεσμό θα λάβουν μέρος 23 ομάδες, και πέρα από τους δύο των Εθνικών κατηγοριών θα μετέχουν επίσης οι 14 ομάδες της Α’ κατηγορίας, 6 ομάδες της Β’ κατηγορίας ενώ από την Γ’ κατηγορία δήλωσε συμμετοχή μόνο ο Νέστος Κύρνου.

Στην κλήρωση της Α’ φάσης θα μπουν 11 ομάδες, θα περάσουν άνευ αγώνα οι Άρης Αβάτου & Ορφέας Ξάνθης, εκ των οποίων θα προκύψουν 5 ζευγάρια ενώ μια ομάδα μετά από κλήρωση θα περάσει άνευ αγώνα στα προημιτελικά. Οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη.

Μετά το φινάλε της Α’ φάσης θα περάσουν στα προημιτελικά 8 ομάδες που θα καταρτίσουν 4 ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη σε νοκ άουτ αγώνα. Ενώ στον ημιτελικό επίσης θα γίνει αγώνας νοκ άουτ με την μόνη διαφορά πως οι αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερη έδρα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει στο γήπεδο ΑΟΞ.

Αναλυτικά οι 23 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση είναι οι:

1. Άρης Αβάτου

2. Ορφέας Ξάνθης

3. Άρης Πετεινού

4. Αναγέννηση Θαλασσιάς

5. Ελπίς Γενισέας

6. ΑΟ Βιστωνίδας

7. Απόλλων Ξάνθης

8. Φίλιππος Δροσερού

9. Ηρακλής Ζυγού

10. Ασπίδα Ξάνθης

11. Αετός Τοξοτών

12. Παύλος Μελάς Κουτσού

13. Απόλλων Διομηδείας

14. Ερμής Μάνδρας

15. Νέα Ασπίς Πηγαδίων

16. Α.ΠΟ.Ξ(Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ξάνθης)

17. Άτλας Σελίνου

18. Ατρόμητος Χρύσας

19. Αναγέννηση Π. Χρύσας

20. ΑΟ Κότινο

21. Κεραυνός Λευκόπετρας

22. Κεραυνός Π. Κατραμίου

23. Νέστος Κύρνου

Share it