Search

Απόπειρα γυναικοκτονίας στην Κομοτηνή. Την έλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά! Συνελήφθη ο δράστης

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μία γυναίκα στην Κομοτηνή, την οποία ο σύζυγός της περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απόπειρα γυναικοκτονίας έλαβε χώρα την Πέμπτη, όταν ο σύζυγος της 50χρονης γυναίκας προσπάθησε να την κάψει ζωντανή.

Για άγνωστο λόγο στη συνέχεια έσβησε τη φωτιά και κάλεσε την αστυνομία. Όπως αναφέρει το xronos.gr, η γυναίκα, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Ο 62χρονος δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, αποπειράθηκε να την σκοτώσει επειδή του είπε πως έχει βρει άλλον άντρα.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη χθες (8-9-2022) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περίενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα, ο δράστης νωρίτερα, ευρισκόμενος στην οικία του με την ημεδαπή σύζυγό του και έπειτα από προσωπικές διαφορές, την περίλουσε με εύφλεκτουγρό και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου και νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής”.

Share it