Search

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ η κλήρωση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου

Παρών στην κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου θα είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 11:30 στα γραφεία της ΕΠΣ στην Αλεξανδρούπολη. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος μόνο ομάδες της Β’ κατηγορίας, ενώ η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα της Ένωσης στο Facebook για πρώτη φορά στην ιστορία. Επίσης για πρώτη φορά δεν θα γίνει μαζί με το κύπελλο η κλήρωση των πρωταθλημάτων, καθώς ακόμα υπάρχει η εκκρεμότητα της Αλεξανδρούπολης FC και το σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει, απόφαση που αναμένεται από την ΕΠΟ.

Αναφορικά τώρα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτή δεν θα είναι φυσικά η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη καθώς πριν από μερικούς μήνες είχε ξανά επισκεφθεί την πρωτεύουσα του Έβρου και είχε συναντηθεί με τους προέδρους όλων των Ενώσεων της Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο κύριος Μπαλτάκος, θα πραγματοποιήσει και μία σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς και ανθρώπους του ποδοσφαίρου του Έβρου.

Share it