Search

Με την φανέλα του ΑΟΚ και ο Χρήστος Σιαματάς! Μεταγραφικό ντεμαράζ με ακόμα 7 κινήσεις

Μετά τους Παπαδόπουλο και Μαγκαφίνη η Καβάλα απέκτησε ακόμα έναν παίκτη που έχει περάσει από την Ακαδημία της Ξάνθης, με τον Καβαλιώτη κίπερ Χρήστο Σιαματά να είναι μια από τις μαζεμένες 10 μεταγραφές που ολοκλήρωσαν οι “αργοναύτες”

Ο νεαρός τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Α.Ο Ξάνθη ενώ επέστρεψε στην Καβάλα για χάρη του Βύρωνα. Το 2019 αποκτήθηκε από τον Α.Ο Καβάλα και πέρυσι το καλοκαίρι αποχώρησε. Τον Ιανουάριο αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε δυο εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2 η μία μάλιστα στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

Πέρα από την μεταγραφή των Σιαματά, Παπαδόπουλου, Μαγκαφίνη που έχουν αγωνιστεί όλοι τους στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης, με την φανέλα της Καβάλας θα αγωνίζονται στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι Κώστας Παπαποστόλου, Ορέστη Μπατσαρά, Χρήστο Καρακώστα, Αντώνη Πετράκη, Κώστα Σαλπιγγίδη, Δημήτρη Δημητρακούδη και Στέφανο Βασιλόπουλο

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης του Σιαματά αναφέρει:

«Ο Α.Ο Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό, Καβαλιώτη τερματοφύλακα, Χρήστο Σιαματά.

Ο 18χρονος, φερέλπις πορτιέρο, διετέλεσε μέλος της ομάδας μας από το 2019 μέχρι και το 2021 ενώ πέρυσι πραγματοποίησε τις παρθενικές του εμφανίσεις στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας με την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου.

Πλέον επιστρέφει στην Καβάλα για χάρη του ΑΟΚ.

Χρήστο καλώς επέστρεψες σπίτι σου!»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο

Share it