Search

Ο Διαμαντόπουλος για όσα συμβαίνουν στον ΑΟΞ: “Είναι κρίμα να είναι αυτή η ομάδα σε αυτή την κατάσταση”

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης, Δημήτρης Διαμαντόπουλος που μίλησε για όσα διαδραματίζονται στον ΑΟΞ και την κατάσταση που έχει περιέλθει ομάδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο “μπλάκ αούτ” του Γενάρη αλλά και την επόμενη ομάδα του

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την αποχώρησή του από την Ξάνθη: «Υπάρχει μια στάση πληρωμών από τον Γενάρη και μετά, είχαμε ενημέρωση πως τα προβλήματα θα λυνόντουσαν από τον Μάιο και μετά, ακόμη είναι όλα μπλοκαρισμένα. Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να πάρει αδειοδότηση και να κρατήσει τον κορμό της, κάνει ύστατη προσπάθεια να κατέβει στο πρωτάθλημα γιατί έχει παίκτες από Κ20 και Κ17. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν κινηθεί νομικά, και εγώ αυτό θα κάνω, αν και δεν βλέπω φως. Είναι κρίμα να είναι αυτή η ομάδα σε αυτή την κατάσταση».

Για το πως ξεκίνησε η περσινή χρονιά: «Ηταν το πρώτο φαβορί για άνοδο με 18 ισάξιους ποδοσφαιριστές, με οργάνωση που θα ζήλευε οποιαδήποτε ομάδα Α εθνικής, άψογοι οι άνθρωποι που δουλεύουν, το προπονητικό είναι εξαιρετικό, όλα ήταν τέλεια μέχρι τον Γενάρη και έπεσαν οι διακόπτες, ήταν ευλογία να είσαι σε τέτοια ομάδα. Ο άνθρωπος έβαλε χρήματα στον ενάμιση χρόνο στην Ξάνθη, απλά υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να τους υπολογίσεις».

Για την επόμενη ομάδα του: «Οι ομάδες ταλαιπωρούνται οικονομικά, οι περισσότεροι παράγοντες δεν τους νοιάζει, μόνο 2-3 βάζουν χρήματα που θέλουν να ανέβουν. Εχω κάποιες προτάσεις και θα αποφασίσω σύντομα».

Share it