Search

Με νέα ενισχυμένη διοίκηση και Ιβάν Μίτεφ στο τιμόνι το νέο ξεκίνημα του Ατρόμητου Χρύσας! (+pics)

Με αρκετές και σημαντικές αλλαγές ξεκινά τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Ατρόμητος Χρύσας με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριν την πρώτη προπόνηση της , να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο Πρόεδρο, όπως φυσικά και το νέο προπονητή.

Μετά την αποχώρηση λόγω φόρτου εργασίας του Νεκτάριου Πατμάζογλου και τις εκλογές της ομάδας που ανέδειξαν μια μίξη παλιών διοικούντων και νέων ανθρώπων που μπήκαν με πολύ όρεξη να ενισχύσουν δυνατά τη νέα προσπάθεια του Ατρόμητου όπως και την εκλογή του πολύ ορεξάτου Νίκου Κώτσογλου(του Ιορδάνη) που αντικατέστησε στην Προεδρία τον ξάδερφο του Νίκο Κώτσογλου(του Δημήτρη).

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια συνοδοιπόρος του συλλόγου θα είναι ο νέος-παλιός προπονητής της ομάδας, Ιβάν Μίτεφ που επιστρέφει σε γνώριμα για αυτόν λημέρια. Έχοντας μάλιστα και μια διοίκηση ανθρώπων με αρκετούς εκ των οποίων τους συνδέει προσωπική φιλία χρόνων, για αυτό κι όταν του έγινε η κλήση δέχτηκε άμεσα και με μεγάλη διάθεση να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια του Ατρόμητου Χρύσας που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Η νέα σύνθεση της διοίκησης του Ατρόμητου Χρύσας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Νίκος Κώτσογλου(του Ιορδάνη)

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Καλαϊτζής

Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνα Αθανασιάδου

Ταμίας: Αχιλλέας Τζάλλας

Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Αρσένης

Μέλη: Νίκος Κώτσογλου(του Δημήτρη), Ηλίας Χατζηβασιλείου

Αν. Μέλη: Μαριάννα Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνος Χασάπης

Share it