Search

Επιστρέφει και δυναμώνει την μεσοεπιθετική γραμμή της Ελπίδας ο Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης!

Σημαδιακή είναι η πρώτη μεταγραφή της Ελπίδας Γενισέας για το νέο πρωτάθλημα ντύνοντας ξανά με τα χρώματα της “Ελπίς” τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Πέτρο Γκασιμπαγιαζίδη.

Ο Πέτρος επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του για να ενισχύσει τη νέα προσπάθεια της ομάδας με προπονητή το Νίκο Ανθόπουλο, δώσει άλλο αέρα και δυναμική στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας που και φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλολ

Ο Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδηςείναι 21 ετών (6/3/2001) και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί στην Κ-19 της Ξάνθης στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, ενώ ήταν από τα βασικά στελέχη του Ορφέα Ξάνθης με τον οποίο πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Γ’ Εθνική στον 1ο όμιλο στον οποίο επέστρεψε μετά την σύντομη παρουσία του στην Παναχαϊκή πέρσι, ενώ πριν τον Ορφέα είχε αγωνιστεί ξανά στην Ελπίδα οπού Πρόεδρος είναι ο πατέρας του Θόδωρος.

Την παρουσίασε του Πέτρου έκανε το πολύ ενεργό μέλος της ορεξάτης διοίκησης της Ελπίδας, Βασίλης Διαφωνίδης. Αυτή ήταν η αρχή για την Ελπίδα που ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις ενώ από τα πρώτα κιόλας φιλικά τα δείγματα είναι εξαιρετικά με την ομάδα της Γενισέας μάλιστα στο πρώτο της τεστ να κερδίζει με 4-2 τον Παύλο Μελά Κουτσού χάρις σε δύο τέρματα του Θωμά Τσέκου και από ένα των Πέτρου Γκασιμπαγιαζίδη και Παναγιώτη Πεντεζίδη.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας για την μεταγραφή του Πέτρου Γκασιμπαγιαζίδη, αναφέρει:

Είναι Μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε τον Γκασιμπαγιαζιδη Πέτρο που πλέον θα αποτελεί μέλος της οικογένειας μας.Του ευχόμαστε υγεία με πολλές επιτυχίες!
Πέτρο καλός ήρθες στην Ελπίδα🟢⚪️

Share it