Search

Στο τιμόνι της ομάδας της γενέτειρας του ο Λεωνίδας Μπίλης!

Στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του Κατερίνης θα βρίσκεται τη νέα χρονιά το πρώην μέλος του προπονητικού τιμ του ΑΟΞ, Λεωνίδας Μπίλης που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πιερικού

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας, με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, έδωσε τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ κο Βασίλη Καπετανάκη και «έπιασε» άμεσα δουλειά.

Γνωρίζει καλά την Πιερία αφού γεννήθηκε στην περιοχή, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού είναι παλιός γνώριμος και γνωστός στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αγαπάει την ομάδα μας και διαθέτει την εμπειρία και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ώστε να κερδίσει τα μέγιστα από το τεχνικό του επιτελείο, την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το ανανεωμένο τεχνικό επιτελείο, με τους συνεργάτες του νέου μας προπονητή.

Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι κάτοχος UEFA – PRO και είναι θετικό για την ομάδα μας ότι πέρσι εργάστηκε σε ομάδα της κατηγορίας μας, σαν μέλος του προπονητικού team στην ομάδα του ΠΑΟ Β΄. Τον καλωσορίζουμε στην ιστορική μας ομάδα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και δύναμη!

Το τεχνικό τιμ :

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον τεχνικό Παναγιώτη Αμανατίδη, ο οποίος θα είναι βοηθός του προπονητή της ομάδας μας Λεωνίδα Μπίλη.

Είναι πτυχιούχος Τ.ΕΦ.Α.Α με ειδικότητα ποδοσφαίρου, διετέλεσε προπονητής στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας, εργάστηκε σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές κατηγορίες, με αποκορύφωμα την θητεία του στα προπονητικά team των εθνικών ομάδων Κ19 και Κ21 για 2 χρόνια. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και δύναμη.

Προπονητής τερματοφυλάκων συνεχίζει στην περσινή του θέση ο πολύπειρος Σάββας Ταταρίδης, όπως και στη θέση του γυμναστή, ο πολύ καλά ενημερωμένος στο αντικείμενο του, Γρηγόρης Τσαουσίδης.

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας!

Share it