Search

Παραμένει στη Γρατινή ο Πάρης Κατσαρός! Ανανέωσε και ο Καρακόλιας

Σε δύο ακόμη ανανεώσεις ποδοσφαιριστών προχώρησε η Δόξα Γρατινής, που διατήρησε στο δυναμικό της τους Πάρη Κατσαρό και Αναστάση Καρακόλια.

Οι συστάσεις για τον πρώτο είναι περιττές. Ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού υπό τις οδηγίες, μεταξύ άλλων και του νυν προπονητή του Κώστα Γεμενετζή, ενώ Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Δόξα Προσκυνητών, Ηρακλής Αμπελοκήπων, ΑΠΕ Λαγκαδά και Εθνικός Σοχού ήταν μερικές από τις ομάδες που ακολούθησαν, στην ήδη πλούσια καριέρα του.

Η παρουσία και η συμβολή του νεαρού ταλαντούχου χαφ ήταν καθοριστική στην περσινή σεζόν, στην αρκετά καλή πορεία της Δόξας στο Πρωτάθλημα, αλλά και βεβαίως στο Κύπελλο, εκεί όπου έχασε τον τίτλο στα πέναλτι από τον Πανθρακικό, με τον Πάρη να κάνει ματσάρα!

Η παραμονή του στην ομάδα της Δόξας δίνει σίγουρα άλλον αέρα και σιγουριά στην ομάδα και την καθιστά ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση τίτλων.

Τέλος ο σύλλογος της Γρατινής ανακοίνωσε και την παραμονή του Αναστάση Καρακόλια στην ομάδα, ενός ακόμα 18χρονου ντόπιου ποδοσφαιριστή, που αγαπά την ομάδα του και με το νεαρό της ηλικίας του και τον ενθουσιασμό του μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά.

Share it