Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ανανέωσε με πέντε και αποχαιρέτησε άλλους έξι η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Συνεχίζεται ακάθεκτα η διαμόρφωση της νέας Δόξας του Σπύρου Κουτσογιάννη για την νέα σεζόν, πάντα με στόχο την επιστροφή της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με πέντε ποδοσφαιριστές. Ο 17χρονος μπακ Στέλιος Οικονόμου, οι πιστοί στρατιώτες Παππούς και Κυριαζής, αλλά και οι Γιώργος και Μάριος Στόικος, θα συνεχίζουν να φορούν και τη νέα χρονιά τη φανέλα της Δόξας, με στόχο να την οδηγήσουν και πάλι σε υψηλές πτήσεις.

Παράλληλα ο σύλλογος αποχαιρέτησε και έξι μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι περάτωσαν τις σπουδές τους στην Κομοτηνή και θα επιστρέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Συγκεκριμένα παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ΕΠΣ Θράκης, όπως ο Γιώργος Κυπιρτόγλου, ο Αχιλλέας Δαμιανάκος, ο Βασίλης Δερμιτζάκης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Ανδρέας Σαββιδάκης, αγωνιζόμενοι αρκετοί εξ αυτών και με άλλες ομάδες, δεν θα αγωνίζονται πλέον στα γήπεδα της Ροδόπης. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου ευχαριστεί θερμά για την μέχρι τώρα προσφορά τους στο Σύλλογο τους αθλητές:

Δαμιανάκο Αχιλλέα
Δερμιτζάκη Βασίλη
Κυπιρτόγλου Γεώργιο
Παπαδόπουλο Χρήστο
Παπακωνσταντίνου Γεώργιο
Σαββιδάκη Ανδρέα
που αποχώρησαν από το περσινό ρόστερ και δε θα συνεχίσουν για τη νέα χρονιά στην ομάδα.
Τους εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία και χαρά στην αθλητική τους καριέρα, καθώς και στην προσωπική τους ζωή.
Η πόρτα της ΔΟΞΑΣ θα είναι πάντα ανοιχτή για πιθανή μελλοντική συνεργασία.”

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την παραμονή των ποδοσφαιριστών Στόικου Γεώργιου και Στόικου Μάριου.

Σας ευχόμαστε μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά με υγεία!”
“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την παραμονή του Οικονόμου Στυλιανού!
Ο Βενιαμίν της παρέας είναι πλάγιος μπακ,17 χρονών και η χρόνια του στην ΔΟΞΑ μόνο πετυχημένη μπορεί να θεωρηθεί. Το ποδόσφαιρο έχει μέλλον!
Σου ευχόμαστε μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά με υγεία Στελάρα!”

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας,με τον ποδοσφαιριστή,Παππού Αντώνιο.

Το όνομα του είναι συνώνυμο της Ομάδας.Με καταγωγή από το χωριό,αριθμεί πολλά χρόνια στον σύλλογο.Ποδοσφαιριστής,όμως και τεχνικός όταν του ζητήθηκε.Ενας<<Πιστός και φιλότιμος,Στρατιώτης>>.
Σου ευχόμαστε μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με υγεία Αντώνη!”

Share it