Search

Ευχαρίστησε Ανδρεάδη και υποδέχθηκε το νέο Πρόεδρο της Μιχάλη Χατζηκλεάρχου η Βιστωνίδα!

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς έκανε την Δευτέρα(8/8) η ομάδα της Βιστωνίδας, με μια πολύ σημαντική διοικητική αλλαγή στον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην παράγοντας των Ασπίδα & Ορφέα Ξάνθης διακεκριμένος επιχειρηματίας της πόλης, Μιχάλης Χατζηκλεάρχου επέστρεψε στο ποδόσφαιρο για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο διοικητικά την Βιστωνίδα αναλαμβάνοντας Πρόεδρος της ομάδας. Η διοίκηση του ΑΟΒ ισχυροποιείται με τους Πουτακίδη, Ιωαννίδη & Μαυρομάτη να συνεχίζουν να προσφέρουν στον σύλλογο ενώ αναμένεται και νέα προσθήκη έκπληξη που θα επιβεβαιώσει πως κάτι καλό ετοιμάζεται στον ΑΟΒ.

Μάλιστα όπως σημειώνεται στο ποστ για την πρώτη της Βιστωνίδας “Την έναρξη προλόγισε ο επί σειρά ετών εμβληματικός παράγοντας της ομάδας, Ηλίας Πουτακίδης ανακοινώνοντας και τον νέο Πρόεδρο του Συλλόγου Μιχάλη Χατζηκλέαρχο, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε μια υγιή και δημιουργική χρονιά σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.”

http://

Παράλληλα η ομάδα της Βιστωνίδας ευχαρίστησε  τον μέχρι πρότινος Πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Ανδρεάδη, για την συνολική προσφορά του στον σύλλογο. Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει: “Η Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και τα μέλη του Α.Ο. Βιστωνίδας εκφράζουμε την εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον επί σειρά ετών πιστό και άξιο Πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Ανδρεάδη, για την συνολική προσφορά του στον Σύλλογο. Ιδιαίτερη δε μνεία και περίοπτη θέση στην ιστορική αναδρομή της ομάδας θα έχει πάντα ο εκλιπόντας παράγοντας Σίμος Σαρρίδης.”

Share it