Search

Ο Πανθρακικός καλωσόρισε τους νέους φοιτητές και έδωσε ραντεβού στο ΔΑΚ!

Τέλος μπήκε πριν από μερικές ώρες στην αγωνία χιλιάδων παιδιών, σχετικά με τις σχολές επιτυχίες τους μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων, με την ανακοίνωση των βάσεων.

Ο Πανθρακικός με την σειρά του έσπευσε με μια ανακοίνωσή του να καλωσορίσει στην Κομοτηνή τους χιλιάδες φοιτητές που αναμένεται να έρθουν την νέα σεζόν και βεβαίως έδωσε ραντεβού μαζί τους όπως και με όλους, στις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής. Αναλυτικά:

“Στην Κομοτηνή λένε κλαις δύο φορές: Μία όταν έρχεσαι και μία μόλις είναι η ώρα να την αποχωριστείς…

Ο Πανθρακικός αποτέλεσε ένα όμορφο κομμάτι πολλών φοιτητών, που είδαν τους εαυτούς τους να φοράνε την φανέλα της ομάδας, είτε αγωνιζόμενοι είτε έχοντας μία θέση στο ΔΑΚ Κομοτηνής.
Η οικογένεια του Πανθρακικού καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές στην πόλη μας και περιμένει, όπως και το υπόλοιπο φοιτητικό στοιχείο να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας και να αφηγείται, όπως πολλές γενιές φοιτητών όμορφες στιγμές για τον Πανθρακικό μας.
Η Κομοτηνή, μία πόλη που ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, με χαρακτηριστικό στοιχείο την πολυπολιτισμικότητα, έχει πολλά να διδάξει σε όλους όσους έρθουν και μείνουν σε αυτήν. Η Κομοτηνή είναι Πανθρακικός και ο Πανθρακικός εκπροσωπεί την Κομοτηνή και την διαφημίζει σε όλο το Πανελλήνιο.
Καλως ήρθατε στην πόλη μας! Καλή διαμονή σε όλα τα παιδιά που επέλεξαν να περάσουν τα επόμενα 4 χρόνια της ζωής τους στην πόλη μας!”

Share it