Search

Με τον Μακεδονικό και στην Super League 2 ο Φεϊζή Χασάνογλου!

Στον Μακεδονικό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Φεϊζή Χασάνογλου.

Ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής κατέκτησε δύο συνεχόμενες φορές την πρωτιά στην Γ’ Εθνική. Την σεζόν 2020/21 με τον Ορφέα Ξάνθης και πέρυσι με τον Μακεδονικό, ενώ σε αντίθεση με την πρώτη φορά, τώρα θα παίξει στην Super League 2.

Ο Μακεδονικός στην επίσημη ιστοσελίδα του τον αναφέρει ως «Το καμάρι της Θράκης».

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φεϊζή Χασάνογλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οψιόν επέκτασης για ένα ακόμη έτος.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ δικαίωσε σε απόλυτο βαθμό το ενδιαφέρον και τελικά την επιλογή των «πρασίνων» πέρυσι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Έχοντας ξεχωρίσει ήδη από τις εμφανίσεις του με τις ομάδες «Κ» της Ξάνθης, ο Χασάνογλου μεταπήδησε στον Ορφέα Ξάνθης όπου και συγκέντρωσε, με την απόδοση του, όλα τα βλέμματα στραμμένα στο πρόσωπο του, κατακτώντας μάλιστα και πρωτάθλημα στη Γ Εθνική τη σεζόν 2020/21. Το ίδιο επίτευγμα επανέλαβε κατά την περυσινή σεζόν και ως ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, κερδίζοντας μέσω του ειδικού πρωταθλήματος την επιστροφή στην Betsson Super League 2!

Οι «πράσινοι» επενδύουν στο ταλέντο του Θρακιώτη αμυντικού, το οποίο δεν κρύφτηκε στην περυσινή σεζόν κατά την οποία η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη πρωταγωνίστησε. Βαδίζοντας και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες, το ταλέντο και η ποιότητα ποδοσφαιριστών όπως του Χασάνογλου είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τον Μακεδονικό.

Ο σύλλογος συγχαίρει τον «Φέι» για την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου και του εύχεται καλό ξεκίνημα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, διατηρώντας την ορμή, τη δίψα και την εργατικότητα του, ως εφόδια για να έρθουν και πάλι πολλές επιτυχίες για τον ίδιο και την ομάδα!

 

Share it